Americká CIA připravovala vraždu běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka a krvavý státní převrat v Bělorusku na 9.5.2021.

24. 4. 2021

Ruské Ministerstvo zahraničních věcí prostřednictvím své mluvčí Marie Zacharovové uvedlo, že pouhou jednu hodinu poté (!), co ruská a běloruská státní televize zveřejnily dne 17.4.2021 informaci o zmaření příprav na ozbrojený státní převrat v Bělorusku a příprav na zavraždění běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka 9.5.2021, připravovaný americkou CIA, narychlo v České republice vystupuje na tiskové konferencí v České televizi premiér Andrej Babiš, podezřele nervozní. A spolu s ním i ministr vnitra Jan Hamáček s ohromující informací, že na výbuchu muničních skladů ve Vrběticích v České republice se v roce 2014 podílela ruská tajná služba GRU!

Babiš s Hamáčkem vystoupili na tiskovce bez toho, aniž by k tomu předložili jediný důkaz, pouze premiíér přislíbil, že všechny důležité důkazy budou zveřejněny. Neuběhlo ani 24 hodin a vše bylo jinak! Důkazy prý není možné zveřejnit!

Česká "tiskovka" tak měla odpoutat mezinárodní pozornost od amerického skandálu obrovských rozměrů s plánovanou vraždou běloruského prezidenta a přípravou státního převratu v Bělorusku!

To si Američané a prezident Biden nemohli dovolit. A tak byla údajně narychlo spuštěna česká akce "Vrbětice".

Co se dělo poté už víme!

A propo. Nezaregistrovali jsme v České republice od vlády či vrcholných politiků žádné ohrazení proti takovým zločinným americkým praktikám, ani žádný projev solidarity s Běloruskem! Kde jsou všichni ti demokraté, Fiala, Pekarová, Jurečka, Rakušan, Gazdík, Bartošek aj.?

Zde je odkaz na video s důkazy i na článek, popisující rozjednávání přípravy atentátu i státního převratu! Mrtvých vysokých státních činitelů v Bělorusku mělo být podstatně více!

Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Aeronet