Jak si o Vás tajné služby zjistí vše co potřebují? Co je klíč k Vaší osobnosti? Váš mobilní telefon!

22. 2. 2021

Představujeme Vám člověka, který se jmenuje se Wiliam Edward Binney (nar. 1944, čti Biny). Je to Američan. Je to bývalý technický ředitel americké NSA, Národní bezpečnostní agentury USA, jedné z největších technických a elektronických rozvědek na světě.

Dnes penzionovaný zpravodajský důstojník armády USA na invalidním vozíku, který byl jedním z hlavních mužů při budování technologické pozice této organizace ve světě! Byl to on, kdo stál u zrodu projektu, který umožnil šmírovat většinu lidí a politiky všech zemí na této planetě!

Dnes, když si uvědomil, čemu tento systém slouží, se stal skutečným disidentem v USA a bojovníkem proti tomuto systému, který zásadně zvýhodňuje USA vůči všem ostatním vládám a lidem na světě.

Binney na sebe prozradil, že byl jeden čas technickým ředitelem týmu 6000 odborníků ze zemí NATO, kteří pracovali na projektu vojensko - politické analýzy ve světě!

Ale pojďme pěkně postupně.

Projekt tenká nit

V letech 1995 - 1999 byl vytvořen technologický systém NSA s nevinným názvem „Tenká nit“, který byl spuštěn do plného provozu roku 2000, a který slouží dodnes! Je to systém na špehování lidí po celém světě, který pracuje 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně, bez přestání!

Binney k tomu říká: Rozpoznávání obličeje pomocí kamer a software je stále nepřesné. Shoda se udává v procentech. Čím vyšší procento tím lépe. Abychom ale mohli určit, kdo přesně jste, a co jste zač, jaké máte úmysly, je potřeba to doplnit ještě jiným údajem. Je potřeba Vás ztotožnit! A to jsou data z Vašeho mobilního telefonu. (např. číslo vašeho mobilu, fotografie z mobilu, e-maily, atd). Pak, když Vás ztotožníme, dozvíme se o vás všechno!

Moderní mobilní telefon připojený na síť je ten klíč do nitra Vaší osobnosti? Váš moderní dotykový mobilní telefon jsou ta „vrátka“. Jakmile se jednou připojíte k nějaké sociální síti na internetu, dokáží vám z NSA váš mobilní telefon vysát dokonale. Přes něj se o Vás dozví NSA vše potřebné. Kde se pohybujete, či kde jste se pohybovali, s kým telefonujete, s kým si mailujte, s kým sdílíte sociální sítě, jaký je obsah Vašich zpráv, s kým se stýkáte, jaké stránky na sociálních sítích navštěvujete, jaké máte záliby, koníčky, slabosti, jak jste na tom finančně, zdravotně, jaké máte vztahy v rodině atd.

To je cíl – sebrat o Vás úplnou informaci. Aby bylo možné vám dát nálepku – jestli jste hrozba, jestli nepřipravujete něco špatného, atd.

NSA má 3 metody určení tzv. „Zóny podezření“:

1) Deduktivní závěry  - vychází z Vašeho chování na sociálních sítích. Na nějaké síti se ukáže, že děláte něco špatného. Pokud je něco z toho podezřele, neznamená to, že jste vinen, ale že na vás musíme více dohlédnout. Program filtruje 99 % všech údajů na sociálních sítích. V tom případě, že Vás systém zachytí, spadnete do „zóny podezření“. A zbývá o vás prověřit už jen malé množství informací, které jsou přímo spojené s danou věcí a vámi.

2) Induktivní závěry – když navštěvujete web, kde je násilí, narkotika, pedofilie, výroba bomb, atd. tak Vás už NSA musí prověřit, jestli neděláte něco nezákonného. Nedívají se na to s kým vším se kontaktujete, ale hledají konkrétní materiály spojující vás s danou problematickou věcí, kvůli které vás systém zachytil. Pokud zjistí při prověrce že to nic není, tak Vás systém pustí ze zřetele.

3) Upduktivní závěry – je to velice abstraktní ověřování. Oni zajdou do nějaké sociální síťě světa, a dívají se, jaké jsou tam tvořeny uvnitř sítě skupiny lidí.  Vyberou si nějakou skupinu a v ní prověřují náhodně osoby, koho je napadne. Kde je něco nezákonného z jejich pohledu, jdou po Vás. Když zjistí, že jste ve spojení s někým z problémových zemí (narkotika, terorismus atd.), tak vás „proklepnou“ velice detailně. Prověřují více než 4 miliardy lidí na internetu. Když zjistí hrozbu, CIA za Vámi posílá své lidi. Někteří ze zjištěných lidí jsou i fyzicky likvidování.

Státní převraty

Ano, tato data se používají pro organizaci státních převratů v různých zemích. Nejdříve se sbírají data, která se pak analyzují a vybírají k použití ta správná. Pak se pouští ven. Buď pravdivá data, nebo úplně lživá o osobě, jak je potřeba. Data se pouští více kanály. Čím vícekrát to lidé uslyší z různých zdrojů, tím více tomu budou věřit. Ale jsou i jiné cesty. Tyto data a peněžní podpora se dávají vybraným politikům, kteří vyhovují zájmům USA v dané zemi.

Špehování politiků po celém světě

Binney tvrdí, že americká NSA špehuje vrcholné politiky v každé zemi na této planetě! Ti, kdo se pohybují na vrcholu moci jsou špehování, bez rozdílu politické příslušnosti. Američtí politici tak o nich ví všechno! Jak mluví na veřejnosti a jak v soukromí, s kým se stýkají, jaké mají zdroje informací, včetně neřestí a slabostí.

Binney uvedl příklad z Ukrajiny. Hillary Clintonová potřebovala dosadit na Ukrajině do funkce předsedy vlády „jejich člověka z řad Ukrajinců“ po Majdanu. NSA jí doporučila na základě jejich sledování Jaceňjuka. To je Váš člověk Hillary! Pozn.: Vzdělaný, pohybující se před Majdanem na celostátní úrovni, ale fanaticky nenávistný k Rusku, s psychopatickými sklony! To byl člověk na přechodnou dobu, který splňoval všechny požadavky USA po Majdanu. Po čase byl odvolán, jako dále nepohodlný člověk, ale svojí roli pro USA sehrál. (Slova Binneyho).

USA svému takto vybranému politickému favoritu v dané zemi také podle slov Binneyho zametají cestičku. Dávají mu informace o neveřejných politických náladách v nejvyšších patrech politiky kolem něj a jeho rivalů.  Dávají mu kompromitující informace na protikandidáty. Samy organizují pošpinění druhých za účelem vítězství jejich kandidáta. Ke svému člověku také hledají vhodné spolupracovníky, podporují je finančně, politicky, atd.!

Takto získané informace slouží také podle Binneyho k vydírání politiků, k jejich zastrašování, usměrňování názorů politiků žádoucím směrem. Každý kdo je u moci je tomuto ze strany NSA vystaven!

A právě zde Binney říká: “To je nespravedlivé, k čemu tento systém slouží. USA jsou zvýhodněné touto špinavou činností, porušující všechny možné zákony o lidských právech, ústavy zemí, mezinárodní zákony proti všem ostatním“!

Z toho je patrné, proč USA chtějí mít pod kontrolou mobilní sítě 5G a proč USA a jejich partneři tak brojí proti čínské společnosti Huawei?! Kdo je větší hrozba?

Více na:  www.informacnivalky.cz

Mgr. Vladimír Frouz