Koronavirus - vzkaz českým novinářům

3. 4. 2020

Na několika na sobě nezávislých odborných pracovištích ve světě, a to univerzitách či specializovaných laboratořích, ať už to bylo v Indii, v Číně, v Ruské federaci, v USA a jinde se již potvrdilo, že COVID 19 - je uměle vytvořený vir a že je to bojová biologická látka. To je dnes už pro odborníky faktem!

Dokonce je zjištěno, že existuje několik typů coronaviru, škála několika typů, přičemž ten nejhorší byl údajně použit v Itálii.

Z toho vyplývají logické otázky. Kdo COVID - 19 vytvořil? Kdo a jak jej rozšířil a proč?

Kdyby toto tvrdila KSČM, nebo jen někteří jednotlivci v naší zemi, tak to bude mainstremovými medii a medii veřejné služby označeno za drzou a hnusnou ruskou propagandu.

Jenže, takto se ptají italští novinář. Novináři ze země, která je členem NATO. Samozřejmě, že se tak ptají i Čína, Francie, SRN - země, které byly velice zasaženy koronavirem.

Zde je odkaz na video, které uvádí jeden z těchto novinářů. Z lidského hlediska s ním nelze, než souhlasit. Chceme také vědět, kdo to vyrobil a proč to vypustil do světa proti lidem? Odpověď je zásadní pro celé lidstvo!

Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM