Zajímavá beseda na téma: Informační válka vedená proti České republice. Co se tady v ČR ve skutečnosti děje?

1. 5. 2020

V České republice se v posledních měsících stále častěji začíná skloňovat slovo informační válka vedená proti naší republice! Začínají se objevovat různé videopřednášky, zavádí se vzdělávací kurzy na vysokých a středních školách, konají se přednášky pro veřejnost, píší se články na toto téma i první knihy, vystupují na to téma různí odborní lektoři.

Vzniklo zde i několik politických neziskových organizací, které aktivně působí v této oblasti a odhalují aktivně dezinformátory a konspirační weby!

Zajímavé na tom je to, že všichni jakýmsi „vnuknutím prozřetelnosti“ končí u odhalení, že tuto informační válku proti naší republice vede Ruská federace, která tak ohrožuje naši křehkou demokracii a svobodu. Což je velká hrozba pro naší národní bezpečnost a proto se musíme začít bránit! Všichni výše uvedení doslova bijí na poplach!

Dokonce se hovoří o vedení hybridní války proti nám a ruské hybridní hrozbě!

Mezi nejznámější odhalovače této skutečnosti a bojovníky proti ruské informační válce patří brigádní generál Karel Řehka, autor knihy Informační válka, současně nově zvolený šéf Úřadu pro kybernetickou bezpečnost ČR. Ale i paní Alexandra Alvarová, rovněž autorka knihy na toto téma, nyní však žijící v Kanadě, která střídavě pendluje po Kanadě a pak za honoráře po Česku po Krajských úřadech a různých veřejných knihovnách a po internetu s protiruskými přednáškami na toto téma. Nedávno přednášela na toto téma i na Krajském úřadu v Plzni!

Ale jsou zde i jiní "zaklínači" a "vykuřovači ďábla", dobře známí experti jako gen. Petr Pavel, Jaromír Štětina, prof. Romancov a další.

Nabízíme Vám ke shlédnutí v této koronavirové době zajímavou přednášku na toto téma, která proti výše uvedeným lektorům se nám zdá být objektivnější, srozumitelnější a hlavně argumentačně podložená.

Zde je odkaz na video:

Autoři: Stanislav Blaha & plukovník v.v. Jiří Wagner