Pozorujeme zajímavý mediální úkaz. Hlavní česká internetová media od zvolení Petra Pavla prezidentem ČR nevynechaly jediný den, aby nenapadaly Miloše Zemana a jeho dnes už bývalý hradní tým.

11. 3. 2023

Už dávno jsme zjistili a uvědomili jsme si, že SEZNAM.CZ v zahraničních rukou je jeden z hlavních manipulátorů veřejného mínění v České republice. Evidentní to bylo i při volbě nového prezidenta České republiky, kdy Seznam.cz stál bezvýhradně na straně generála Pavla a přitom na druhé straně neustále útočil proti Andreji Babišovi.

Ale o to teď nejde. To je téma na jindy.

Prakticky od vyhlášení výsledků II. kola voleb prezidenta republiky, dne 28.1.2023, Seznam.cz nevynechal ani jeden den a to se píše již 11.3.2023, aby napadal buď přímo prezidenta Miloše Zemana, nebo kancléře Mináře, či nějakou smlouvu, nebo aktivitu hradu.

Otázkou je proč? Miloš Zeman je již pro obyčejné občany politickou a prezidentskou minulostí, jen musely proběhnout některé ústavou a zákonem dané lhůty a ceremonie, aby se nový prezident ujal funkce.

Co nám tím chce Seznam.cz a Bakalovo servery Centrum.cz, Atlas.cz a Volny.cz vložit do hlav?

Vyřizuje si tak někdo dodatečně účty s Milošem Zemanem a s jeho prezidentováním? Jestliže ano, musel prezident Zeman někoho pořádně, ale hodně pořádně naštvat! Koho a čím? Seznam.cz? Pražskou kavárnu? Pětidemolici Petra Fialy? George Sorose majitele Seznam.cz, americkou ambasádu a její prodloužené ruce v ČR, tzn. především pana Koláře, manažera generála Pavla?

To se ještě ukáže s odstupem času.

Do toho ale zapadá i konfrontačně laděný inaugurační proslov nového prezidenta generála Pavla, se kterým přichází na Pražský hrad dle jeho slov ukradená prezidentská standarda vlasteneckým spolkem „Ztohoven“, ale i údajně řád a důstojnost!?

Nabízí se i další myšlenka! Je to varování pravicové mediokracie v naší zemi pro další politiky! Nebudeš - li hodný a poslouchat, podívej se na Zemana co z tebe uděláme ve společnosti? Budeš největší politický gauner v zemi, vyvrhel a vlastizrádce. Proruský trol a Putinův puzflek! Společensky zlikvidujeme celou tvojí rodinu! Tak se podle toho chovej včas!

Nabízí se tady také myšlenka, že je to součást ještě dobíhající předvolební kampaně Petra Pavla, nebo transformační kampaň od voleb do nástupu do funkce prezidenta, kdy bylo potřeba vytvořit ve veřejném mínění kontrast Pavel - Zeman, dobro a zlo, klaďas a záporák, moderní – starý, důstojný – nedůstojný!

Nebo je to jiný projekt?

Dnes je sobota 11.3.2023, inaugurace nového prezidenta proběhla ve čtvrtek 9.3.2023. Prezident Zeman opustit Pražský hrad a funkce se ujal nový prezident Pavel, který už jmenoval nového ministra vlády. Ale na Seznam.cz je zveřejněna údajná další kauza bývalého prezidenta Zemana.

Otázka zní, kam až to chtějí hoši dotáhnout a o co tady ve skutečně jde?

Mgr. Vladimír Frouz, mediální úsek Plzeňského KV KSČM, upraveno 11.3.2023, 13:43 hodin
internet, Seznam.cz