Naše informace

19. 10. 2019

Přestože jedním z faktorů, že k brexitu došlo, bylo i selhání Evropské unie v dobách poznamenaných několika krizemi, považuje KSČM za neoddiskutovatelné, že proces vyjednávání a schvalování dohody o vystoupení je poznamenán chybami a neschopností hned dvou britských vlád.

9. 1. 2019

Mezinárodní Hnutí za bojkot, odejmutí a sankce proti Izraeli (The international movement for Boycott, Divestment and Sanctions against Israel; BDS) musí dělat něco správně!

10. 10. 2018

„V dobách rozkvětu starého Sovětského svazu vznikla jedna fráze, jež popisovala naivní západní intelektuály, kteří cestovali do Ruska a nedokázali si všimnout lidských i dalších nákladů na budování komunistické utopie.

11. 9. 2018

Události v saském Chemnitz opravdu děsily.

19. 7. 2018

V mediích doznívá schůzka Trump - Putin ve Finsku, kdy zejména z americké strany přicházejí následně velmi rozporuplné informace o hodnocení této schůzky. Jako tradičně, z českých veřejnoprávních mediích si nelze udělat obrázek, ani přibližný, co že se to děje, jaké změny probíhají ve světě, proč politici reagují, jak reagují.

19. 6. 2018

Miliony očí, zaměřených na neobvyklé konání sedmi špičkových předáků v Quebecu, se rychle obrátily, v naději na mírová rozhodnutí, k nebývalému konání svou předáků v Singapore. Tentokrát měly štěstí! 

5. 1. 2018

ROZHOVOR „Klaka, mající nám vnutit na Hrad povolného satrapu, už mlčící většinu oblbne jen sotva. Loutky na dálkový ovladač vyhořely už minule.

27. 9. 2017

Nyní probíhají různá setkání a jednání na neoficiálních úrovních mysliveckých i nemysliveckých subjektů k současnému stavu české

myslivosti

2. 1. 2017

Momentálně diskrétně vší silou pracujeme na tom, abychom vyrvali tuhle mysteriózní sílu zvanou svrchovanost ze spárů místních národních států světa.

—Arnold Toynbee, 1931