Vánoční rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou, Ph.D. - 2. část

29. 12. 2022

Vánoční rozhovor s molekulární genetičkou MUDr. Soňou Pekovou o dezinformacích, omezené materialistické 3D vědě, Boží konstantě, propojení všech věcí ve Vesmíru, 2. část (VIDEO CZ, 33 min)

ČESKO: „Je to tlak na sebeúctu. Pokud ji nemáte nebo si ji necháte pošlapat, udělají z vás všechno, co oni budou chtít. Možná v jednu chvíli už vás předělají do takové podoby, že není cesty zpět. Člověk na sobě musí pracovat. Pochopila jsem to za toho dva a půl roku teroru, který na mě vyvinuli, aby mě smetli z povrchu zemského. Ve mně se strhly nějaké slupky cibule a viděla jsem to jádro, po kterém oni jdou. Já jim jsem ukradená, oni šli po mé duši, s cílem zlomit.

Člověk se nesmí nechat zlomit,“ říká MUDr. Soňa Peková, Ph.D. s tím, že lidstvo by mohli udržet nad vodou lidé, kteří nepodléhají nátlaku jaký jsme tu zažívali během posledních dvou let.

Takoví lidé podle ní nedovolí, aby se přes ně převalila vlna špinavé vody, která se valí a do které „ti nahoře“ přidávají pořád další špínu. „Uvidíme, kolik nás je,“ komentuje Peková a upozroňuje, že žádný nápad „elit“ nemůže být realizován bez zapojení obyčejných lidí. „Takzvané elity neumějí z reálného života už nic. Jen si vymyslí, co by se jim líbilo, nebo dostanou zadání od někoho, kdo stojí na tom žebříčku výš, ale nejsou schopni to realizovat. Bez nás „pěšáků“ neumějí nic. Pokud nebudete plnit úkoly, které překročily nějakou míru nehoráznosti, abyste se jim zalíbili, prohráli. A my tu hru, kterou tady hrajeme, můžeme vyhrát. Ta civilizace může zůstat,“ vysvětluje a navrhuje i možný způsob, jak se český národ může elitám vhodně bránit. „Buďte jako Švejk, který šel do Budějovic a došel dvakrát do Putimi,“ říká Soňa Peková v pokračování rozhovoru, v němž se opět dotýkáme i otázek vědecké a lékařské etiky a otázek její milované kvantové fyziky.

První část zde:

Video: