Omezování zdravotnických služeb v Rokycanské nemocnici KSČM nepodporuje!

21. 5. 2017

V pátek 19.5.2017 se uskutečnilo v Domažlicích výjezdní zasedání Výkonného výboru KV KSČM za přítomnosti předsedy Krajské rady zastupitelů zvolených za KSČM JUDr. Františka Podlipského a krajské zastupitelky JUDr. Zdeňky Liškové /KSČM/.

VV KV KSČM projednal situaci kolem uzavírání porodnicko-gynekologickégo oddělení v Rokycanské nemocnici a.s. člena skupiny Zdravotnický holding Plzeňského kraje a vyslechl si stanovisko krajských zastupitelů za KSČM k této situaci.

VV KV KSČM i krajší zastupitelé za KSČM nesouhlasí s tímto krokem vedení Rokycanské nemocnice v omezování zdravotní péče pro občany na Rokycansku. Považují to za manažerské selhání managementu nemocnice.

VV KV KSČM i krajší zastupitelé za KSČM podporují občany Rokycanska v protestech proti tomuto kroku. Vyzývají občany, aby podepsali petici proti tomuto kroku.

A zároveň vyzývají radní Plzeňského kraje pro oblast zdravotnictví Ing. Milenu Stárkovou /ČSSD/, aby situaci urychleně začala řešil v zájmu občanů Plzeňského kraje, tak jak to měla ČSSD ve svém volebním programu při krajských volbách v roce 2016! Tam se nepsalo nic o omezování zdravotní péče pro občany a uzavírání oddělení nemocnic! 

Zde je odkaz na petici:

https://www.petice24.com/petice_proti_zrueni_por-gyn_oddleni_v_rokycansk...

 

 

 

 

 

Autor: 
VV KV KSČM Plzeňského kraje
Zdroj: 
Mediální úsek KV KSČM Plzeňského kraje