Pod praporem NATO je nutné zaútočit na Rusko !

14. 7. 2017

Středeční hlasování v Poslanecké sněmovně potvrdilo pokračující trend České republiky v uskutečňování cizineckých dobrodružných výprav pod praporem NATO.

Na základě schválení vyslání 290 českých vojáků do Pobaltí by tak měla v příštím roce do Litvy zamířit mechanizovaná rota s pandury a do Lotyšska minometná četa, kde budou tyto jednotky působit v rámci aliančních mnohonárodních bojových uskupení.

U poslanců Stropnického, Hermana, Bělobrádka či Langšádlové pokračování jejich předcházejícího nekritického obdivu k NATO nepřekvapuje. Škoda, že u dalších poslanců, kteří vyslovili svůj souhlas nebylo dostatečným varováním s jakými problémy se dodnes potýkají země, kam „vstoupily“ jednotky NATO.

Státy Írák, Lybie a Sýrie jsou jen vrcholem ledovce dobyvačné politiky a „řádění“ NATO pod pláštíkem ochrany tzv. lidských práv a demokracie.

V Pobaltí v žádném případě nejde o ochranu pobaltských států před rozpínavostí Ruska. Tomuto argumentu věří pouze stále menší část diváků naší veřejnoprávní televize.

Naopak, vyslání vojáků je další díl scénáře přípravy války proti Rusku, když ten předcházející, s názvem „Ukrajina“ nevyšel!

Bohatství v podobě nerostných surovin, kterého se chtějí USA (NATO) zmocnit je příliš lákavé. Lákavější než další osud lidstva této planety.

Tímto rozhodnutím Česká republika pokračuje v nastolené „mírumilovné“ politice Václava Havla, kterou slíbil 15 milionům obyvatel tehdejšího Československa ve svém památném projevu. Slib, že země po zrušení Varšavské smlouvy (obranný pakt) nevstoupí do žádného vojenského paktu.

Škoda jen, že našimi mocipány není naplňován, ale naopak ignorován jeden z jeho dalších slibů. Využít navyšující finanční prostředky pro obranu na podporu všeho, co povede k lepšímu postavení dětí, starých lidí, žen, nemocných, těžce pracujících, příslušníků národních menšin a vůbec občanů, kteří jsou na tom z jakýchkoliv důvodů hůře než ostatní.

KSČM je jediná strana, která má ve volebním programu požadavek na vystoupení České republiky z NATO.

I poslední hlasování poslanců KSČM v poslanecké sněmovně dokazuje, že je oprávněný!

Autor: 
Mgr. Miroslav Kavij, předseda Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mgr. Miroslav Kavij, předseda Plzeňského KV KSČM