11.9.2001 z pohledu vedení informační války

10. 9. 2017

V zahraničním tisku se píší zajímavé věci o významu a symbolice útoku na New Yorkská "Dvojčata" ze dne 11.9.2001. 

Zatímco tady v České republice se media soustředila na samotné zřícení budov „Dvojčat“ v New Yorku, způsob provedení jejich likvidace a na možné viníky. 

Svět už sleduje tyto události z jiné roviny a v jiných souvislostech.

Podle zahraničních informačních zdrojů událostmi 11.9.2001 došlo před našimi zraky, aniž jsme si toho všimli, k záměně nepřítele vůči USA a jejich spojencům! 

Pro americké elity a vojensko-průmyslový komplex se totiž po rozpadu Sovětského svazu a východního socialistického bloku vyčerpala propaganda o nutnosti boje proti komunismu a argumenty pro další americké výdaje na zbrojení a udržování cca 200 amerických vojenských základen po celém světě. 

Obyčejní američané se začali svých politiků nepříjemně ptát, proč musí USA vydávat tak velké peníze na zbrojení, více než dalších 20 zemí v pořadí za USA dohromady, když nebezpečí komunismu pominulo? Proč nedává Amerika peníze na rozvojové programy své země?

Proto bylo potřeba najít vhodného nepřítele a způsob, jak věrohodně o tom přesvědčit svět a vlastní lidi.

Proto se rozehrálo toto velkolepé, ohromující divadlo, teroristický útok na Ameriku! Odstřelení symbolů americké prosperity – dvojčat v NewYorku! A hned na to, následovalo vojenského tažení prezidentem USA G.W. Bushem na Afghanistán, proti islamistickým teroristům! 

Od té doby v těchto válkách s terorismem zemřely stovky tisíc nevinných lidí!

Strašidlo komunismu vystřídalo nové strašidlo - strašidlo terorismu!

Dnem 11.9.2001 došlo k zahájení nové dlouhodobé války, kterou povedou USA a jejich spojenci. Války proti terorismu! Tato válka bude trvat desítky let a bude zabezpečovat vojensko-průmyslovému komplexu USA dostatečné zisky. USA budou neustále někde válčit, odpalovat na někoho rakety a někomu vyhrožovat vojenskou silou!

USA přitom vyrabují bohatství dalších států které vojensky napadnou, stejně jako to udělaly v Iráku, Libyi, Sýrii a jinde!

Dodnes nejsou události 11.9.2001 v USA vyšetřeny a uzavřeny. Dodnes se nezveřejnily kamerové záběry z okolí Pentagonu,  aj. dokumenty. Je více než pravděpodobné, že nikdy k tomu nedojde!

Verzi o útoku Usámy Bin Ládena na Ameriku už věří jen opravdoví ignoranti. Důkazů, že to bylo jinak je mnoho!