Ministr Bělobrádek v nové roli

26. 9. 2017

Lidovecký ministr Bělobrádek má vskutku široký záběr. Kromě řízení svého resortu poskytuje cenné rady matkám samoživitelkám a dokáže udržovat vřelé vztahy s německým sudetoněmeckým landsmanšaftem, za což je oprávněně značnou částí našich obyvatel nazýván vlastizrádcem.

Nejpracovitějším členem vlády je, i pokud se týká jeho počtu návštěv do USA. A právě nyní nastává příležitost, jak některé rady z cest za oceán realizovat.

Pod jeho záštitou se v Praze 21. září 2017 uskutečnila konference "Naše kubánská otázka" o současném vývoji a budoucnosti Kuby, v souvislosti s plánovaným odchodem Raúla Castra do důchodu v únoru příštího roku. Výčet pozvaných hostů za českou stranu dává tušit, že socialistickou Kubu může v brzké době čekat podobný scénář svržení režimu, který Amerika praktikovala v minulosti v zemích, kam potřebovala dosadit svoji loutkovou vládu. Šimon Pánek (ředitel Člověka v tísni) mající zkušenosti z Majdanu na Ukrajině či Martin Palouš (ředitel Mezinárodní platformy pro lidská práva na Kubě) jsou toho plně zárukou!

Bělobrádek v roli přisluhovače prosazování amerických zájmů tak rozšiřuje hnízdo českých politických a vojenských osobností toužících po destabilizaci současného světa. Přidává se ke generálovi Petru Pavlovi, pro kterého je největším současným vojenským agresorem Putinovo Rusko. K senátoru Štětinovi a čestnému předsedovi TOP 09 Schwarzenbergovi - podporovatelům válečných konfliktů na Ukrajině. K dalšímu lidoveckému ministru Hermanovi - obdivovateli společenského »pokroku« Tibetu, usilujícímu o destabilizaci vzájemných vztahů mezi Českou republikou a Čínou.

Správné směřování a uspořádání světa představil nejen Bělobrádkovi v minulých dnech americký prezident Donald Trump v projevu na Valném shromáždění OSN. V něm potvrdil, že USA se role světového četníka, strážce správného výkladu demokracie a ochránce dodržování lidských práv, nikdy nevzdají! Přestože podle Trumpa Amerika nechce nikomu vnucovat svůj styl života, tak jsou některé národy, které samy o sobě rozhodovat nesmějí. Osou zla tak nadále zůstávají státy Írán, Venezuela, Kuba a Severní Korea.

Parlamentní volby se blíží. Mějme na paměti chování politiků, které jde proti zájmům občanů naší republiky. Upřednostněme ve volbách strany usilující o zachování světového míru a řešení konfliktů diplomatickou cestou. Strany vlastenecky orientované, toužící po spolupráci se všemi velmocemi a státy světa.

Autor: 
Mgr. Miroslav Kavij, předseda Plzeňského KV KSČM pro Haló noviny 26.9. 2017
Zdroj: 
Mgr. Miroslav Kavij, předseda Plzeňského KV KSČM