Hyenismus vítězí nad pravdou a láskou

8. 11. 2017

Pozitivních věcí v porovnání s předlistopadovým režimem nám mnoho nezůstalo. Heslo lidumila, pravdovláskaře a umělce Havla „ Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí“ dostalo opět další ránu. Tentokrát v oblasti morálky. Ta se změnila v hyenismus.

Chápu, že některým „osobnostem“ leží na srdci budoucí osud České republiky. Zadání o směřování naší malé, z devadesátých let záměrně rozbité země je dávno předurčeno. Vazal USA a EÚ, přesněji Německa. Po ekonomické linii je zadání a přání Západu dávno splněno. Levná montovna, žebrácké sny, podřadná kvalita potravin jsou toho dokladem. Zbývá se podřídit v přehodnocení otázky nelegální migrace a otočit kormidlo naší zahraniční politiky. Západ nás v minulosti přesvědčil, jak pevně za námi stojí. Období před vypuknutím 2. světové války a během ní je toho nejlepším důkazem. A vyřešení otázky nelegální migrace? Stačí se zbavit xenofobie a nesnášenlivosti, pochopit alespoň trochu německou kancléřku Merkelovou a její vstřícnou otevřenou náruč tzv. válečným uprchlíkům. Teroristické útoky nejen v Evropě netřeba zveličovat. Staly se součástí vyspělé evropské společnosti po rozpadu světové socialistické soustavy. Stačí jen si na ně zvyknout a brát jako realitu každodenního života.

Nebuďme tedy překvapeni ani výrokem někdejšího poradce premiéra Bohuslava Sobotky, pana Svatopluka Bartíka, který na adresu Miloše Zemana uvedl, že trpí rakovinou a zbývá mu nejvýše sedm měsíců života.

Někteří naši představitelé nejen veřejného a politického života se učí od světového hegemona a četníka USA velmi rychle. Není těžké si vzpomenout kolik roků se tímto způsobem americká vládnoucí garnitura „loučila“ s bývalým kubánským prezidentem Fidelem Castrem.

Popřejme Miloši Zemanovi pevné zdraví. V následujícím období, ve kterém rozhodnou naši občané kdo bude druhým, přímo voleným prezidentem v historii České republiky jej bude potřebovat!

Nejen průzkumy veřejného mínění naznačují, že lepšího prezidentského kandidáta, vlastence, hájící skutečné zájmy naší země nemáme!

Autor: 
Mgr. Miroslav Kavij, předseda Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mgr. Miroslav Kavij, předseda Plzeňského KV KSČM