Topolánek jako kandidát na prezidenta = test vyspělosti národa, jak si lid osvojil demokracii

10. 1. 2018

Mirek Topolánek, známý jako arogantní hulvát a bývalý předseda zkorumpované ODS v letech 2002-2010, a současně bývalý premier České republiky v letech 2006-2009 se rozhodl opět vystoupit ze stínu a kandidovat v letošních volbách na funkci prezidenta České republiky.

Kandiduje nyní jako člověk bez politické příslušnosti, neboť rodnou ODS do které vstoupil v roce 1994 a která jej vyslala do těchto vysokých funkcí po pádu své vlády (24.3.2009) opustil v dubnu 2015.

Vládnutí Mirka Topolánka představovalo v naší zemi etapu vrcholu „kmotrovského kapitalismu“, arogance moci a protilidového zaměření.

Bývalý ředitel české rozvědky Karel Randák o této etapě našich novodobých dějin říká, že za Topolánkovo vlády došlo k největšímu propojení podsvětí - politiky - a justice!

Jeho arogantní vyjadřovací prvky byly zachyceny v té době na billboardech po celé České republice. Vztyčený prsteníček vůči lidem s jiným názorem. Jeho hlášky o „noci dlouhých nožů“ a podobné hlášky připomínaly slovník Adolfa Hitlera.

Za jeho „vládnutí“ byly zavedeny poplatky u lékaře od 1.1.2008, které byly poté novou vládou zrušeny a staly se hlavním volebním argumentem vítězné ČSSD proti poražené ODS.

Byl to hlavní prosazovatel umístění amerického vojenského radaru v Brdech a trvalé dislokace vojsk USA na našem území i přes nesouhlas veřejnosti. Tento záměr mu nakonec nevyšel, protože se proti tomu masově postavili občané po celé zemi.

Vyznamenal vraha Milana Paumera a bratry Mašíny vysokými státním vyznamenáním jako hrdiny republiky, za to, že podřízli hrdlo svázaného a omámeního příslušníka SNB četaře Jaroslava Honzátka, tátu od rodiny, na služebně SNB v Čelákovicích, že zavraždili účetního Kovolisu Hedvikov Josefa Rošického a ukradli výplaty pro lidi z továrny, a že se pak prostříleli z republiky.

Mezinárodní ostudou na evropské úrovni skončilo pro naší republiku a jeho vládu první předsednictví České republiky v Evropské unii od 1.1.do 30.6.2009, kdy pro toto předsednictví pod jeho jeho vedením přišla ČR s heslem „EU to osladíme!“

Z července 2009 je  "Toskánská aféra", kdy jak známo zde došlo k "neformálnímu" setkání vrcholových politiků ČR v čele s Topolákem s vlivnými lobbisty, kmotry a vybranými podnikateli v toskánském letovisku Monte Argentario, kde se řešila další privatizace státního majetku v ČR i privatizace Plzeňské teplárenské a.s.

Před nějakým časem byl odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody Topolánkovo osobní asistent Marek Dalík za kauzu předraženého nákupu obrněných vozidel Pandur pro armádu ČR, kde šlo o úplatky v řádu několika set milionů Kč.

Za jeho vládnutí se rozjela kauza Plzeňských práv a tzv. turbostudentů, kteří získávali vysokoškolské tituly na právech v Plzni bez řádného studia. Tituly získali jak lidé z podsvětí, jako zastřelený kmotr Mrázek a jeho blízcí, ale i politici ODS – primátorka Chomutova Ivana Řápková, starosta Prahy 5 – Milan Jančík, doktorandský titul tam získal i poslanec za ODS Marek Benda a jiní šíbři! Tito lidé viděli právnickou fakultu z rychlíku! Přičemž takto získaný vysokoškolský titul byl jen pro vyvolené!

A bylo možné jmenovat i další aféry Topolánklova vládnutí, jako porušení embarga OSN na dodávku raketometů GRAD z výzbroje armády ČR do Gruzie, kdy s nimi později gruzínská armáda zaútočila v létě 2008 na jihoosetinské město Chinvali v době letní olympiády v Číně. Kdy z toho vznikl vážný vojenský Rusko - Gruzínský konflikt. Ale i jiné kauzy.

Pokud se mají tyto mafiánské manýry do české politiky vrátit, je Mirek Topolánek ideální kandidát na prezidenta České republiky! O tom není pochyb!

Pokud ne, měly by tomu odpovídat výsledky voleb v 1. kole prezidentské volby.

Říká se, že lidská paměť je slabá. Snad né tolik! Uvidíme jak se k té volbě postaví česká veřejnost.

Fotogalerie

ODS občanům za vlády Mirka topolánka
Mirkovo "jednička" občanům
Premiér Topolánek vyznamenává státním vyznamenáním vraha Milana Paumera
Topolánek se svým asistentem Markem Dalíkem
Kauza nákupu Pandurů pro armádu ČR, kde šlo o provizi za kterou Marek Dalík sedí v kriminále
Marek Dalík se svým šéfem Topolánkem, který jej úkoloval
Topolánkovo vláda zavedla poplatky u lékaře od 1.1.2018
Premiér Topolánek jako aktivní prosazovatel vybudování USA rada v Brdech u umístění USA vojsk na území v ČR
Dopis k odmítnutí amerického radaru
Fotografie z Míšova, okres Plzeň-jih, kde měl stát silný americká vojenský radar
Fotografie z demonstrace v Praze proti umístění amerického radaru v Brdech
Turbostudentka, primátorka Chomutova za ODS Řábková na billboardu
Turbostudent Plzeňských práv - Milan Jančík, starosta Prahy 5 za ODS se studijním indexem v ruce, který nikomu neukázal, co je uvnitř.
Topolánek to osladil Evropě při českém předsednictví - skončilo to fiaskem
Toskánská privatizační párty
Následníci Topolánka, po pádu Topolánkovo vlády v čele s bývalý premiérem a předsedou ODS Petrem Nečasem. Další korupční partička z ODS. Za nimi se táhnou kauzy jako Gripeny, ozvučení ProMoPro, převodovky pro vozy Tatra, nákupy Dinga, odklánění ministra Kocourka, tunel Blanka, OpenCard a jiné
Kmotři ODS v triku. Propojení kmotra s primátorem Prahy Bémem. Jedna z dalších aférek ODS.
Bratrstvo ODS
Jak se postavit k volbě Topolánka při kandidatuře na prezidenta? Toto je správné řešení!
Autor: 
Mediální úsek KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek KV KSČM