Prezident Zeman byl napaden ve volební místnosti. Dlouhodobě vytvářená hysterie a nenávist proti prezidentu Zemanovi nese své plody. Co bude následovat před  II. kolem voleb?

13. 1. 2018

V pátek odpoledne dne 12.1.2018, v první den prezidentských voleb, kdy prezident Miloš Zeman vstoupil se svojí manželkou do volební místnosti v Praze Lužinách, se k němu vrhla 27 letá polonahá aktivistka ukrajinského radikálního sdružení Femen Andželina Diašová s hanlivým nápisem na hrudi a vykřikovala –  "Zeman, Putin's slut" (Zeman, Putinova děvka).

Prezidentova ochranka aktivistku po chvilce eliminovala, přesto se aktivistka dostala do prezidentovy těsné blízkosti. Pokud by byla více psychologicky zpracovaná, mohla mít v ruce nůž, nebo pistoli a mohla to být poprava českého prezidenta v přímém přenosu.

Otázkou zůstává, kdo jí zaplatil cestu do České republiky a poskytl přesné informace kde a v kolik hodin bude prezident Zeman volit?

Zjevně zaskočený a otřesený prezident Zeman s podporou ochranky na pár minut opustil volební místnost , aby se po čase vrátil a odvolil.

Celá akce zapadá jako poslední kamínek do mozaiky dlouhodobé štvanice s nepřetržitými slovními útoky proti prezidentu Zemanovi ze strany Pražské kavárny, alias partičky Lásky a pravdy pohrobků Václava Havla a mediálního domu uhlobarona Bakaly (Centrum.cz, Volny.cz, IHNED.cz, Hospodářské noviny, ale i lidí kolem Jindřich Šidla ze Seznam.cz) .

V poslední době je doplňují někteří prezidentští kandidáti, známý arogantní hulvát Miroslav Topolánek (bývalý předseda ODS) a Michal Horáček.

Už nyní se můžeme obávat toho, co se stane v naší zemi, postoupí – li prezident Zeman do druhého kola prezidentských voleb?! S čím přijde Pražská kavárna a americká ambasáda v Praze! 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM