Hlavní příčina porážky Profesora Drahoše v prezidentských volbách 2018 - nenávist a lži Bakalovo medií vůči Miloši Zemanovi

28. 1. 2018

Účast voličů ve II. kole prezidenstkých voleb, které se konalo ve dnech 26. a 27.01.2018 byla rekordní, něco přes 66 %. Hlavní zásluhu na tom mají média,  která zvedla voliče ze židlí i v té poslední obci České republiky. Opět rozhodl venkov, kde je jiná životní úroveň, než v Praze na lukrativně placených úřednických místech centrálních orgánů státu!

To co prohrálo volby profesoru Drahošovi byla media uhlobarona Zdeňka Bakaly a Pražské kavárny. Tolik špíny, lží, nepravd, pomluv, manipulací a hnusu, kolik bylo vrženo na prezidenta Zemana v předchozích dnech, už Česká republika dlouho nezažila! Ať už to bylo ze strany serverů CENTRUM. CZ, VOLNY.CZ, případně Hospodářských novin, ale i Televize DVTV, které tento uhlobaron vlastní a jimiž dlouhodobě manipuluje české veřejné mínění.

Venkov tyto lži a nenávist Bakalovců odmítl!

Pravda ve volbách prezidenta republiky zvítězila nad lží a nenávistí Bakalovců!

Pane prezidente Zemana, blahopřejeme Vám k vítězství ve volbách, ke znovuzvolení prezidentem České republiky.

Plzeňský Krajský výbor KSČM

Mediální úsek Plzeňského KV KSČM