TOP 09 prý navrhne Poslanecké sněmovně přijmout syrské sirotky?!?

18. 9. 2018

Tak jsme se na Seznamu.cz dočetli dne 18.9.2018, že TOP 09 navrhne Poslanecké sněmovně přijmout do České republiky syrské sirotky!?

Jedná se o nevídanou drzost a sprosťárnu ze strany TOP 09. Právě TOP 09 by měla v této věci držet „ústa“.

Byl to především předseda TOP 09, tehdejší ministr zahraničních věcí ČR Karel Schwarzenberg, kdo aktivně podporoval a schvaloval to, že se dodají zbraně tzv. „Syrské exilové opozici“, rozuměj žoldákům a islamistickým dobrodruhům z celého světa, aby se zbraní v ruce (kterou jim dodávalo také „mírumilovné“ NATO) svrhli legální syrskou vládu a demokraticky zvoleného prezidenta Sýrie Bašára Assada!

Většina těchto exilových opozičníků pak přešla i se zbraní v ruce do řad současného Islámského státu!

Schwarzenberg se aktivně zúčastňoval všech mezinárodních konferencí na podporu této „Syrské exilové opozice“. Českou státní pokladnu to stálo zřejmě nemálo peněz!

Právě kníže Schwarzenberg, dnešní maskot TOP 09 by se měl postavit před tyto děti - sirotky a omluvit se jim, že to byl také on, kdo přispěl k tomu, že v jejich zemi zuří válka, že někteří jejich rodiče byli zabiti ve válkou zmítané Sýrii, případně, že přišli o domov, který je rozbombardovaný.

KSČM celou dobu na tuto nehoráznou roli Schwarzenberga poukazovala! Byli jsme z parlamentních stran jediní!

Syrští sirotci, aniž by to tušili nastavili Schwarzenbergovi zrcadlo. Zde jsou plody jeho práce!

Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM