Nenávist a lež se šíří nad touto krajinou! Tak vypadá 17. listopad 2018!

17. 11. 2018

A tak by mohl znít i aktuální text písně Marty Kubišové – "Modlidba" k výročí událostí 17. listopadu 2018. 

Láska a pravda v pojetí Václava Havla evidentně v této rozdělené a vykradené zemi nezvítězily nad lží a nenávistí! Naopak prohrály!

Určitá skupina lidí tvořená právě z pohrobků Václava Havla (Pražská kavárna) a podporovaná dalšími skupinami a některými diplomatickými misemi v České republice nechce respektovat vůli většiny národa, vyjádřenou ve svobodných, přímých a demokratických volbách (!) prezidenta republiky, ani v demokratických parlamentních volbách! 

Štvou národ při pouličních demonstracích a za pomoci jimi spřátelených medií a některých lidí z kulturní branže proti zvoleným nejvyšším ústavním činitelům země prezidentu Miloši Zemanovi a předsedovi vlády Andreji Babišovi! Ale i proti jiným ústavním činitelům! Neštítí se přitom ničeho, žádné morální zábrany, všechny praktiky jsou jim dobré.

Stejně tak tomu je v těchto dnech před 17. listopadem 2018, kdy byla jimi spuštěna další mohutná akce kolem údajné aféry syna Andreje Babiše. 

Kam až se situace vyhrotila ukazuje úvodní fotografie k tomuto článku! Kytice prezidenta republiky jimi hozená do odpadkového koše!

Přitom, ten kdo se trochu zajímá o politické dění u nás i ve světě musí vidět k čemu to vede.  Celá ta série štvanic nabírá obrátky a intenzitu. Úplně přesně odpovídá scénáři, jak se vedou hybridní války za svržení politického režimu v zemi! (Hybridní ve smyslu toho, rozložit státní moc zevnitř za pomoci různých sil).

Naše země je nyní už ve vyšší fázi scénáře pro vedení hybridní války, kdy jde o to vytvořit v zemi takovou situaci, aby byl „vražen klín“ mezi národ a nejvyšší státní představitele! Postavit je proti sobě, rozeštvat společnost, o to jde organizátorům, za kterými stojí v pozadí jistě někdo z venku!

V další fázi, pokud se režim nepoloží teď při výročí 17. listopadu 2018, dojde k další eskalaci  napětí a mediálním štvanicím, a dalším bodem ve scénáři je, že už se bude někde asi střílet, možná i někdo zemře, aby to konečně pohnulo veřejností!

Ve scénáři hybridní války se tomuto bodu říká Den – D. Den, kdy z této akce vzniknou velké politické důsledky! Ten kdo řídí v pozadí celou tuto akci nenechá nic náhodě. Při nečinnosti místní aktérů si vypomůže "brigádníky" z venku!

Zajímavá je v tomto scénáři role internetového portálu Seznam.cz, který odstartoval poslední kauzu kolem premiéra Andreje Babiše právě před citlivým výročím 17. listopadu.

Majitel Seznamu.cz Ivo Lukačovič doposud stál v pozadí, veřejně nevystupoval a nastrkoval před sebe jiné tváře, ale ta doba je pryč! Šéfredaktor MF Dnes, která patří do stáje Agrofertu Andreje Babiše, Jaroslav Plesl mu po zveřejněné kauze o "údajně uneseném synovi Andreje Babiše na Krym" vzkázal, že od teď už nebude život Ivo Lukačoviče jeho soukromý, ale že jej proberou stejně veřejně na stránkách těchto novin, jako ten Andreje Babiše se všemi jeho "pikantnostmi" včetně jeho rodiny!

Lukačovič a Seznam.cz tentokrát narazili! A tvrdě! 

Ačkoliv Seznam.cz píše, že se Lukačovič, jako majitel tohoto portálu dozvěděl o této kauze až po jejím zveřejnění, že vše na Seznamu.cz prošlo předem redakčními radami a že z novinářského hlediska je vše v nejlepším pořádku, velká část národa to odmítá a myslí si, že ne! Lidé jsou zhnuseni postupem redaktorů Seznamu.cz, ale i jiných medií! Jsou názoru, že to lidé ze Seznamu.cz jako Sabina Slonková, Jindřich Šídlo a spol. profesně nezvládli!

A je jedno, jestli je to osamnělá akce Seznamu.cz, nebo jestli jej někdo využil a zatáhl do této hybridní války!

Lukačovič se nechal zatáhnout do nebezpečné hry a to proti vlastní zemi!  Ať vědomě, nebo nevědomě, na to se teď nehledí! 

V žádném případě (!) není možné souhlasit se zveřejněným stanoviskem představenstva Seznamu.cz, že politický aktivismus nemá a nikdy nebude mít v obsahu redakcí společnosti Seznam.cz žádné místo! Buďto Lukačovič nemá tušení co se na Seznamu.cz děje a je úplně mimo mísu, nebo lže! Nic mezi tím!

Právě šef komentátor Jindřich Šídlo, pravá ruka uhlobarona Zdeňka Bakaly je politickým aktivistou č. 1 na Seznamu.cz a to dlouhodobě! Z celé Bakalovo stáje čiší obrovská nenávist a štvanice vůči prezidentu Zemanovi, Andreji Babišovi a proti této zemi. Viděli jsme to při volbě prezidenta republiky, viděli jsme to při 50. výročí Srpna 1968, viděli jsme to při 100. výročí vzniku republiky, ale i jindy. A vidíme to i dnes v těchto dnech!

Jsme názoru, že dříve politicky neutrální, oblíbený a vyhledáváný Seznam.cz se stal hlásnou troubou politické nenávisti v této zemi! To má svoje důsledky a náklady! S tím musí Ivo Lukačovič počítat. 

Budeme pozorně sledovat další události kolem 17. listopadu 2018.
 

Fotogalerie

Demokraté zahodili kytici prezidenta republiky položenou u památníku událostí 17. listopadu do odpadkového koše. To vypovídá o morálním stavu a politickém klimatu naší země! Až sem to "Samet" dopracoval! Foto - zdroj: IDnes
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM