Parlamentní listy nastavily zrcadlo prohlášení představenstva Seznamu.cz k jimi odpálené kauze Babiš mladší

18. 11. 2018

Westernizace mediální scény v podání Seznamu.cz. Nejdřív pálit, až potom se možná dá o něčem diskutovat! Pravdu má jenom "bouchačka" Sabiny Slonkové a Jiřího Kubíka ze Seznamu.cz!

Představenstvo Seznamu.cz, jeho nejvyšší správní orgán, vydalo před několika dny veřejné prohlášení, že všechny zveřejněné zprávy Seznamem.cz kolem kauzy Babiš ml. byly z novinářského hlediska v naprostém pořádku a dokonce prošly před zveřejněním redakčními radami Seznamáckých medií a nebylo na nich shledáno nic, co by bylo v rozporu s novinářskou etikou.

Parlamentní listy daly prostor pro vyjádření i jiným odborníkům a z nich vyplývá pravý opak. Z nich vyplývá, že ze strany Seznamu.cz se jedná o hyenismus a neskutečnou nehoráznost, která nemá s morálními a profesními kodexy novinářů a medií nic společného.

Bylo by na místě, kdyby se Seznam.cz veřejně omluvil za své profesní selhání i za selhání svých redaktorů Slonkové a Kubíka!

Zde je odkaz na článek Parlamentních listů:

Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM