V. V. Pjakin k vytvoření nové církve na Ukrajině

11. 1. 2019

Vytvoření nové církve na Ukrajině má za cíl  podnícení vnitřního sociálního výbuchu, k destabilizaci společnosti a vyvolání války všech proti všem. O věřící nejde.

Americká státní elita potřebuje za každou cenu rozpoutat válku v Evropě. Pouze v takovém případě se může ještě nějakou dobu udržet Pax Americana a americká elita ještě bude moci parazitovat na zdrojích celého světa. Tyto globální procesy řídí státní elita.

Zatímco globalisté potřebují odstřihnout USA od jejich parazitování na celém světě, a proto pracují na tom, aby se USA uzavíraly samy do sebe.

V tomto případě se jejich úkoly rozcházejí. Ale jedno i druhé má význam pro budoucnost ve světě. Jestliže se povede rozpoutat válku v Evropě, tak si USA ještě chvíli užijí kralování, a potom zahyne celá civilizace na planetě Zemi. Na to ale státní elita nemyslí, oni chtějí válku.

Když ruskou pravoslavnou církev začali štěpit a vytvářet nové církve, tak to přece bylo prováděno rukama západních cizích států, přes jejich státní instituce od říjnové revoluce v roce 1917. Takže to, co se takto naučili, se teď Američané snaží použít ve vztahu k Ukrajině. Jim vůbec nejde o to, kdo bude chodit do jejich kostelů, oni jen přemýšlejí jak to udělat, aby se Ukrajina topila v krvi.

A co se týká jejich výhledů, úspěchu jejich beznadějného podniku, tak v tomto ohledu to musí pravoslavná církev ustát až do okamžiku, kdy se zhroutí americké řízení na Ukrajině, až bude smetena kyjevská banda, která provedla státní převrat v roce 2014. A čím rychleji k tomu dojde, tím méně se proleje krve na Ukrajině.

Dosáhnout se toho však dá pouze obnovou ukrajinské státnosti na celém ukrajinském území prostřednictvím subjektů, které jsou jedinými oprávněnými právními nástupci ukrajinské státnosti a to jsou Luhanská a Doněcká republika.
Jen ony dokážou plně obnovit na Ukrajině pořádek, mír a obnovit Ukrajinu.

Autor: 
V.V. Pjakin
Zdroj: 
http://leva-net.webnode.cz/products/otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-05-01-2019/