Mezinárodní skandál: Nejvyšší soud Švýcarské konfederace: Sportovci RF jsou nevinní. To znamená vrátit medaile ze ZOH 2014 a konec šikanování

27. 1. 2019

Švýcarský nejvyšší soud rozhodl, že ruští sportovci jsou nevinní. Zjištěno, že Mezinárodní olympijský výbor (MOV) dokonce zatajoval důkazy a jejich nevině!

V těchto dnech došlo ve sportovní oblasti k důležité události, kterou evropský, jakož i český mainstream ignoruje. V sobotu 19. ledna soud Švýcarska zamítl odvoláním MOV proti rozhodnutí Sportovního arbitrážního soudu (CAS) vydaného 1. února 2018, které osvobodilo 28 ruských sportovců z obvinění užívání nedovoleného dopingu v době  Zimních olympijských her  (ZOH) 2014 v Soči!

Německá právnická firma Wieschemann Lawyers na margo toho dokonce uvedla, že neexistují žádné faktické důkazy o tvrzeních antidopingové laboratoře z Ruska (Rodčenko) o vlivu na události v Soči. MOV tedy vážně porušil procesní práva sportovců a dokonce ještě zatajoval důkazy pro jejich obhajobu. 

Mimo to všechny dodatečně opakované otestované vzorky obviněných ruských sportovců z konce roku 2016 byly negativní.

To znamená vrácení „obviněným“ ruským sportovcům odebrané olympijské medaile ze ZOH 2014, i to, že zákaz vystupování pod ruskou vlajkou na minulé zimní olympiádě v Pchjongčangu byl udělený a vyžadovaný neprávem. Celý západní svět ruské sportovce na základe lživých tvrzení neprávem šikanoval! Zajímá to dnes ještě někoho?

Jedná se bezprecedentní špinavost, jaká nemá v historii sportu obdoby. Zato se mlčí o tom, že souběžně se ZOH 2014 byla odlákána pozornosti světové veřejnosti a byl zorganizován na Ukrajině "Majdan" - vládní převrat.

Autor: 
jk
Zdroj: 
Martin Bago, jk