ČSSD hlasováním ve vládě o Venezuele ukázala opět svoji bezpáteřnost a bezzásadovost!

5. 2. 2019

Když píšeme „opět“ máme samozřejmě na mysli celý řetězec klíčových světových událostí kdy ČSSD zcela selhala v posledních letech! 

Jedná se o válečné zločiny páchané i díky podpoře ČSSD, za kterými jsou statisíce mrtvých nevinných lidí ve světě. 

Ať už to byl souhlas ČSSD a její podpora nezákonnému vybombardování Jugoslávie ze strany USA a NATO bez mandátu Rady bezpečnosti OSN. 

Či aktivní podpora ČSSD vojenské agresi USA a jejich spojenců vůči Iráku, opět bez mandátu Rady bezpečnosti OSN, pod falešnou záminkou údajných iráckých zbraní hromadného ničení, které se tam dodnes nenašly! 

Ale i podpora v NATO vojenské agresi USA, Francie a Velké Británie proti Libyi, kdy tyto státy zneužily tzv. „bezletovou zónu“ vyhlášenou RB OSN nad Libyí a tuto zemi vybombardovaly a následně vyrabovaly. Libye i Irák jsou dodnes rozvrácené země!

Ale i bezmezná podpora ČSSD tzv. „Koalici 60-ti států v čele s USA, která údajně bojuje v Sýrii proti terorismu“, která však nemá žádný mandát RB OSN působit vojensky v Sýrii. Kdy tato paralérní struktura „koalice“ podporovaná oficiálně Českou republikou, ignoruje a podráží autoritu RB OSN, kdy USA vojensky útočí na cíle v Sýrii kdy chtějí, na co chtějí, nikomu se z toho nezodpovídají! ČSSD tomu všemu aktivně asistuje a podporuje to!   

V neposlední řadě je to politická podpora ozbrojeného státní převratu na Ukrajině v roce 2014, který se tam uskutečnil za pomoci ozbrojených fašistických bojůvek Pravého sektoru a jiných podobných bojůvek, za přímého řízení ambasády USA v Kyjevě! Ukrajina se tak ponořila i díky postoji ČSSD do občanské války na Donbasu, kde jsou již tisíce mrtvých! Před několika dny se tam ministr Petříček objímal na návštěvě Kyjeva s pučisty!

ČSSD svým hlasováním na pondělním zasedání vlády dne 4.2.2019 rozhodla  o tom, že vláda České republiky schválila návrh přednesený jejím ministrem zahraničních věcí Tomášem Petříčkem (ČSSD), uznat J. Guaidóa prozatímním prezidentem Venezuely. Pro hlasoval i předseda ČSSD a současně ministr vnitra Jan Hamáček! Neskutečné!!!

ČSSD tím překročila rubikon! Bezprecedentním způsobem tak zpochybnila víru občanů v proklamované demokratické principy tvorby státních orgánů z vůle lidu, zpochybnila institut přímé volby prezidenta Venezuely občany této země s více prezidentskými kandidáty, za účasti mezinárodních pozorovatelů!

Toto rozhodnutí české vlády je v příkrém rozporu s principy mezinárodního práva a Charty OSN! Jedná se o hrubé vměšování České republiky do vnitřních záležitostí nezávislé země, člena OSN a žel i zpochybnění ústavního pořádku Venezuely a jejího legitimně zvoleného prezidenta Nicoláse Madura!

Je to hanba i hnus lokajské politiky vůči USA ze strany „rádoby“ levicové ČSSD! 
Je to také vzkaz od ČSSD české veřejnosti. Nečekejte od nás žádné změny k lepšímu, bezzásadovost a politický marasmus bude pokračovat! 
 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM