Katka Konečná vysvětlila důvody masivního mediálního tlaku proti komunistům

20. 5. 2019
Místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná ve svém článku v Haló novinách poukazuje na rostoucí trend "informační války" vedené proti komunistům v průběhu každé volební kampaně, včetně letošní předvolební kampaně, před volbami do Evropského parlamentu.

Vidí dvě vysvětlení tohoto jevu.

Cílem článků, které útočí na KSČM a ve kterých se píše, že komunisté se zmenšují, Katka Konečná vidí jednu věc: „Ovlivnění nerozhodných voličů tak, aby nehodili svůj hlas těm „zlým“ komunistům.“

V těchto útocích však Katka Konečná vidí pozitivní signály pro komunisty.

„Tato mediální anti-kampaň pro nás znamená, že máme dostatečnou politickou sílu ve společnosti, kterou se pravicově laděná a oligarchy vlastněná média snaží „krotit“ svými vylhanými články, protože z nás mají strach“(!), míní europoslankyně.

A druhým, závažnějším důvodem je odpoutání a přenesení pozornosti ze skutečně důležitých problémů naší společnosti na triko komunistům, domnívá se Katka Konečná.

„Je přeci lepší házet špínu na komunisty, než psát o kritickém nedostatku bytů, všeobecné drahoptě, lichvě, řádících exekutorech, drogách, nekvalitním či zkaženém mase, Roundupu, desetitisících bezdomovců, nedostatku zubařů, lékařů, řemeslníků, zlatých padácích či podvodech v řadách ANO a ODS,“ míní europoslankyně Katka Konečná!

KSČM je totiž jedinou (!) českou politickou parlamentní stranou, která důsledně hájí mezinárodní právo a nastavuje válečným štváčům z TOP 09, ODS i bezpáteřní ČSSD zrcadlo. KSČM nekompromisně bojuje za mír, proti válkám! Z toho jsou mnozí rádoby čeští "demokratičtí" politici i představitelé mediokracie silně nervozní!

Místopředsedkyně ÚV KSČM pro mezinárodní otázky a europoslankyně Kateřina Konečná vede komunistickou kandidátku pro volby do Evropského parlamentu, které proběhnou v květnu letošního roku. Komunisté kandidují spolu s dalšími levicovými stranami a hnutím na jedné kandidátce, pod společným názvem KSČM - Česká levice společně!

Volby do Evropského parlamentu se v České republice uskuteční v termínu 24. – 25. května 2019 (tradičně - pátek, sobota). Česko si v roce 2019 zvolí 21 europoslanců.

Kandidaturu v evropských volbách ohlásilo všech devět sněmovních stran a hnutí. Celkem je zaregistrováno v České republice 39 kandidátek do těchto voleb.

foto: KSČM