Leo Luzar k americkému konvoji: Místo rektálního alpinismu by konečně mělo zaznít - České národní zájmy!

30. 5. 2019

Přesun konvojů US armády zcela zablokoval provoz na D1 ve směru na Brno. Je to daň, kterou v rámci spojenectví musíme nést? Neměl by se systém přesunu konvojů změnit? A neobáváte se, že to ještě zhorší názor části obyvatel, kteří se vůči našemu členství a závazkům v NATO staví negativně?, zeptali se Parlamentní listy.

Leo Luzar, místopředseda Poslaneckého klubu KSČM: Snaha zvednout reputaci americké armády u české veřejnosti nesmyslnými přesuny na veřejných komunikacích opět názorně předvedla, co si o nás Američané myslí. Jsme jen kolonie vhodná k tomu, abychom dávali do kasičky a kupovali americké zbraně. Místo rektálniho alpinismu by konečně mělo zaznít - České národní zájmy! Žádné nákupy vrtulníků bez výběru jako úplatek za návštěvu Bílého domu. Už žádné transporty po komunikacích v opravě za plného provozu k potěše NATOhujerů!

Mediální úsek ÚV KSČM