Zrušení Benešových dekretů je otázkou času!

22. 6. 2019

Po krádeži století čeká občany naší republiky další loupež za bílého dne. Zrušení tzv. Benešových dekretů! Při dlouhodobé kolaboraci poltických představitelů, které lze najít ve většině politických stran s napojením na různé neziskovky, ke kterým zřejmě patří i Milion chvilek, je dosažení dlouhodobého cíle sudetoněmeckého landsmanšaftu jen otázkou času, který hraje v jeho prospěch. První vlaštovky se dostavují zatím v podobě tzv. individuálního zneplatnění Benešových dekretů, jako tomu je v případě Karla des Fours Walderoda, který válku strávil v uniformě hitlerovského wermachtu. Vzhledem k tomu, že po 77 letech se již nenašli proti němu žádní svědci, vysoudila Johanna Kammerlanderová nejen první les v obci Žďárek na Liberecku, ale nyní na základě rozhodnutí odvolacího Krajského soudu v Hradci Králové ze dne 18. 6. 2019 i majetek rodu Walderode v hodnotě tří miliard korun, včetně zámku Hrubý Rohozec.

Více na: http://halonoviny.cz/articles/view/15451158979

Miroslav KAVIJ, předseda Plzeňského KV KSČM