Svět musí zastavit amerického Satana rozpoutat další krvavou válku proti Iránu!

22. 6. 2019

Máte-li na své zahrádce ropu, plyn, uran, kaučuk, zinek, nebo měď Spojené státy americké si vyhrazují právo uplatnit zde své národní zájmy a to všemi prostředky! A je jedno, jestli máte zahrádku v Iránu, Sýrii, Libyi, či na jiném místě této planety!

Potřebujeme v USA, bereme si !

Amerika nade vše ! Make Amerika Great Again !

Tuto retoriku o ochraně amerických národních zájmů už opět převzaly česká veřejnoprávní media, Česká televize i Český rozhlas! Mezinárodní právo už zase liberální demokraté a kavárenští lásko-pravdaři ovládající tato veřejnoprávní media odhodili někam pod stůl! To se jim teď nehodí!

USA se chystají v těchto dnech pod zinscenovanou záminkou napadených tankerů vojensky zmasakrovat a vyrabovat Irán, stejně jako to udělaly v Iráku, Lybii a Sýrii! Statisíce mrtvých nevinných  lidí,  zničené a vyrabované země. Neplnění žádných mezistátních dohod, hrubé porušování mezinárodního práva, vojenské agrese bez mandátu Rady bezpečnosti OSN proti členským státům OSN a válečné zločiny, to je politika USA posledních 30 let! Teď se chystá další krvavé dějství!

Je třeba říct tomuto globálnímu americkému gangsteru: A dost, darebáku! Dej pracky pryč od Iránu!

Ne vojenskou silou, ale silou všech mírových a demokratických sil, silou medií a veřejného mínění! Ukázat světu pravou zločineckou tvář tohoto amerického režimu a jeho vojensko-průmyslového komplexu, který potřebuje války, aby měl odbyt na své zboží, bomby a rakety na zabíjení lidí!

Dokud se nebudeš chovat slušně, tak táhni! 

Je jasné, že náš ministr zahraničních věcí Petříček už má pot na čele, když mu volali z americké ambasády, že budou potřebovat pro vojenské napadení Iránu jeho mediální podporu, ale tady narazí! Dost bylo švejkování a plazení se před válečným agresorem!

Je potřeba nazvat věci pravým jménem a ukázat na skutečného zločince!