Plzeňský tlučhuba, senátor Aschenbrenner zvolený za ODS si bral KSČM zase do své nevymáchané papuli!

9. 7. 2019

V rozhovoru pro Parlamentní listy z 6.7.2019, který s ním vedl Václav Fiala kydal Aschenbrenner opět hnůj na KSČM. „Komunisté jsou prý u konce s dechem." "Je to zrůdná ideologie, příčina nekonečného neštěstí" a jiné frenetické výkřiky, pravděpodobně z velkého horka a přehřátí vypouštěl Aschenbrenner do světa!. ... A k tomu nakonec dodal: "Podpora členů KSČM Babišově vládě, to se musí Marx i Engels v hrobě obracet..."  "Byl bych nejraději, kdyby se Marx a Engels neobraceli ani v hrobě". "Jejich zrůdná ideologie byla v moderních dějinách příčinou nekonečného neštěstí a úpadku, doufejme, že se to už nebude opakovat".

Co na to říct? Bylo by dobré, kdyby se tento fanatický plzeňský propagátor vyvěšování Tibetské vlajky v naší zemi nejdříve podíval na sebe do zrcadla a na svojí ODS, jestli náhodou nemá máslo na hlavě a kdo je skutečný zločinec. A jestli by nebylo lepší, kdyby pomlčel a dělal konečně něco užitečného pro lid této země.

To totiž jeho rodná strana ODS rozkradla a vyprodala za hubičku po roce 1989 tuto republiku! Způsobila rozbití Československé republiky, společného státu Čechů a Slováků, zničila tím odkaz a dílo T.G. Masaryka, aniž by se k tomu mohli občané této země vyjádřit. Nikoho se neptali!

To jeho strana ODS, má v sobě zakódované mafiánské prvky, kdy nevolení kmotři ODS v pozadí řídí zvolené zastupitele, poslance a senátory za ODS ohledně získávání veřejných zakázek a prodeje lukrativních pozemků, případně obsazování „koryt“ ve státní správě. 

Můžeme uvést mnoho příkladů, například bývalého poslance a primátora hlavního města Prahy Pavla Béma za ODS a jeho  kmotra, který jej „usměrňoval“ Romana Janouška, což odhalily policejní odposlechy jejich telefonických hovorů. Můžeme uvést jako příklad jejich kauzu "Pražská Opencard" za 880 milionů korun, kdy údajně stovky milionů korun z tohoto nefunkčního projektu skončily na účtech Janouškovo firem, případně mnoha miliardové předražení Tunelu Blanka v Praze. Můžeme uvést jako další příklad kauzu "karet IZIP" pro VZP, kde stát v tomto nevyužitelném projektu utopil 2,2 miliardy Kč a kdy tento projekt řídili poslanci ODS Cabrnoch a Ouzký. Dále Sašovo Vondrovo (tehdy člen vlády za ODS) kauza ProMoPro, kdy český stát přišel o téměř miliardu korun za předražené ozvučení akcí českého předsednictví v EU. Kauzu nákupu obrněných vozidel Pandur, kde figuroval asistent předsedy ODS a premiéra tehdejší české vlády Mirka Topolánka – Marek Dalík, toho času za katrem. A další kauzy nákupu lehkých vojenských obrněných vozidel Dingo, letounů CASA, pronájem Gripenů,  vydírání ze strany Dalíka o "malou domů" výrobců vozidel TATRA, kauzu „odklánění milionů korun“  ministra průmyslu Kocourka za ODS, předražené jízdenky na pražské Metro kmotry ODS a mnoho a mnoho dalších kauz!

Takže, bylo by dobré, kdyby se pan senátor Aschenbrenner podíval nejdříve do svého chlívku v ODS a poté se za svojí ODS omluvil české veřejnosti za všechny ty zlodějny a pak se teprve vyjadřoval k ostatním!

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM