Výborná zpráva ze Sýrie. V Sýrii dnes začíná 61. ročník Damašského mezinárodního veletrhu, pod heslem „Z Damašku – světu“.

28. 8. 2019

Tento název veletrhu má strategický význam. Oznamuje světu, že Sýrie porazila mezinárodní terorismus podporovaný USA a jejich satelity a opět se „postavila na vlastní nohy“!

Na veletrhu se představí více než 1500 vystavujících firem a institucí z 38 zemí světa. Je to o 500 vystavujících subjektů více, než loňského roku! To dokazuje obrovský zájem různých zemí o navázání a obnovení obchodu se Sýrií. Většinu vystavujících firem tvoří domácí firmy. I to svědčí o tom, že syrský průmysl se po 9 letech války s mezinárodním terorismem postavil zpět na vlastní nohy a dále se rozvíjí. 

Učebnicové a přímo názorné na této akci je to, že Spojené státy americké vyhlásily sankce vůči všem firmám, které se tohoto mezinárodního veletrhu v Damašku zúčastní!?! Zde není co více dodávat! 

Spojené státy americké se i tímto krokem pasovaly do role mezinárodního gaunera, který neustále porušuje mezinárodní právo, Chartu OSN, a který neustále vyhrožuje různým zemím po celém světě sankcemi a válečnými hrozbami. Je čas poslat Američany do „patřičných mezí“, dokud se nenaučí slušnému chování! To co USA v posledních letech ve světě předvádí, je dále neúnosné! Za USA zůstává ve světě jen chaos, zkáza a statisíce mrtvých nevinných lidí!

Je možné, že ministr zahraničních věcí České republiky pan Petříček má z tohoto článku ploché nohy a orosené čelo. Můžeme mu v případě zájmu poskytnout patřičné informace. Přitom pravda je na naší straně! A pravda a mír musí zvítězit!
 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM & SANA - Syrská státní tisková agentura (www.sana.sy)