Kdo volá? Trump? A dobrý den pane prezidente! Halo, nerozumím Vám, co jste říkal? Ko - ko - t? Ne, já jsem Ka - rel. Na - ko - pat? A říkáte na - o - pak? Aha? Rozumím, spolehněte se, zařídím!

7. 1. 2020

V úterý 7.1.2020, zhruba ve 12:00 hodin, zveřejnil Martin Fendrych, který se prezentuje jako analytik Centrum.cz na tomto internetovém portále, obsáhlý článek na téma prohlášení Karla Schwarzenberga, na adresu amerického prezidenta Donalda Trumpa – Trump je zločinec! A to v souvislosti s teroristickým útokem americké armády na iránského generála Sulejmaniho a jeho doprovod v Bagdádu, ke kterému dal Trump přímý rozkaz.

Fendrych cituje Schwarzenberga, který prohlásil: "Já jsem ještě vyrostl v době, kdy se válka vyhlašovala. Teď se ale začíná střílet, bombardovat a odpalovat rakety, aniž by nějaký takový formální krok proběhl. Mě tento vývoj děsí. Překračujeme všechny meze mezinárodního práva. Někteří politici jsou očividně toho názoru, že stojí nad zákonem a nad právem a že mají tak jako legendární James Bond uděleno právo zabíjet kdekoliv na světě…" 

A Fendrych na adresu Schwarzenberga ještě píše: Schwarzenberg musel trpět, když americká raketa zabila íránského generála. Je totiž skutečný konzervativec, uznává, vyznává jisté zásady, ví, že porušovat tato cenná pravidla může mít katastrofální následky. Nehraje si na konzervativce jako mnozí jiní u nás. Jeho konzervativismus je hlubší, hájí stav, do něhož civilizovaný západní svět dospěl, hájí to nové, dosažené, hájí pokrok, kterým nepochybně dodržování mezinárodního práva je.

Rodičko boží i s děťátkem? Ten Fendrych se musel někde praštit do hlavy!

Tak se na ten čistý konzervatismus Karla Schwarzenberga pojďme podívat.

Mimochodem Schwarzenberg se takto negativně na adresu prezidenta Trumpa a tohoto ohavného zločinu Američanů vyjádřil veřejně až za dlouho po představitelích KSČM, po 3,5 dnech. A jako zatím jediný český vrcholný politik! 

Zřejmě mu došlo, že tak rozšířený názor veřejnosti o tom, že se jednalo o ohavný zločin se nedá medii už zvrátit. 

Ale pozor, hlavně aby nás to nepletlo. Vyslovil se tak hlavně z toho důvodu, že jako člen Bilderberg klubu a příznivec části americké elity kolem klanu Clintonovců, kteří teď bojují v USA na život a na smrt s prezidentem Trampem, protože se jim tato událost náramně hodí, zaútočit přes toto téma na Trumpa a využít tuto událost v impeachmentu prezidenta! 

Sice, ač neradi, museli Clintonovci obětovat pečlivě budované image USA, jako mekku demokracie na této planetě, když připustili, že to bylo porušení mezinárodního práva ze strany USA. Ale v USA se teď odehrává rozhodující boj, kdo z koho! A Karel ví, na kterou stranu se má postavit!

Schwarzenbergovi to jeho prohlášení trvalo asi 80 hodin (3,5 dne) od zveřejnění prvních informací o tomto brutálním zločinu. Slušný výkon na bývalého ministra zahraničí, co říkáte!?! Možná zase někde chrněl, ale pravděpodobně vyčkával, než mu přišly instrukce „zvenku“, jak se k tomu veřejně postavit v nastalé situaci, kdy už celý arabský svět je několik dní na nohou a hrozí velký válečný konflikt mezi Iránem a USA. A kdy už medii proběhly všechny možné komentáře, videa a fotografie!

Martin Fendrych, nám známý manipulátor veřejného mínění z Bakalovo mediální stáje, nám chtěl opět „naservírovat“ navoněného a nažehleného, avšak již „profláknutého“ Karla Schwarzenberga jako dokonalého džentlemana s motýlkem na krku, kterému šlo vždycky o dodržování mezinárodního práva, o mír, o demokracii a slušnost. Ale na to mu dnes po zkušenostech s tímto čestným maskotem TOP 09 Schwarzenbergem málokdo skočí. I když pár lidí se najde!

Schwarzenberg se totiž choval ve funkci ministra zahraničních věcí ČR jako politický gauner!  

Tuto funkci vykonával s krátkými přestávkami od 8.5.2009 do července 2013. Naposledy v korupční Nečasově vládě!

Byl to především on, kdo aktivně a všemožně, jménem České republiky v roce 2011 podporoval vybombardování Libye, členského státu OSN bez mandátu Rady bezpečnosti OSN západními velmocemi a NATO, které zneužily tzv. „Bezletovou zonu OSN nad Libyí“. Lybie byla poté těmito státy vyrabována. Byly tam zabity desítky tisíc nevinných lidí a byla zničena infrastruktura země! Vůdce Libye Muammar Kaddafí byl zavražděn! Libye jako stát je dodnes rozvrácena, dnes existuje jenom na mapě.  Dodnes tam válčí klany hrdlořezů mezi sebou o vliv a o ropu s tím, že americká armáda poté když Libye padla na dlouhou dobu převzala kontrolu nad ropnými terminály v Libyi. 

Byl to ten velký konzervativec Karel Schwarzenberg, kdo jako ministr zahraničních věcí ČR všemožně podporoval Francii, která měla za zády USA a Velkou Británii a NATO, kdo spustil před 9 roky válku proti Sýrii. A to když tyto státy vyzbrojily a všestranně podporovaly tzv. Syrskou exilovou opozici, rozuměj dobrodruhy a žoldáky z celého světa, aby se zbraní v ruce svrhli legální syrskou vládu a prezidenta Sýrie Assada. V Sýrii je dnes více než sto padesát tisíc mrtvých, infrastruktura značné části země je zničena, válčí se tam stále. Američané vojensky okupují část Sýrie dodnes, aniž k tomu mají mandát RB OSN, podle Sýrie a prohlášení jejího zástupce v RB OSN tam kradou syrskou ropu z ropných polí v blízkosti řeky Eufrat. 

Byl to Karel Schwarzenberg, kdo se díky tomu spoluzasloužil dost velkou měrou o obrovskou uprchlickou vlnu migrantů z těchto zemí do Evropy. Miliony nevinných lidí si tehdy chtěli zachránit holý život, tak prchali do sousedních zemí z těchto válkou zmítaných zemí, kde pak žili ve strašlivých podmínkách v lágrech pro uprchlíky. Někteří jsou tam dodnes! Statisíce jich pokračovali směrem do Evropy!

Byl to on, kdo prosadil v české vládě návrh na uznání samostatného Kosova, kde pak proběhly za podpory USA a NATO děsivé etnické čistky vůči Srbům.

Byl to Karel Schwarzenberg, už ne ve funkci ministra, ale ve funkci předsedy Zahraničního výboru Poslanecké sněmovny, kdo podpořil na Majdanu ozbrojený státní převrat na Ukrajině v roce 2014, který se tam uskutečnil s pomocí ozbrojených fašistických bojůvek, za přímého řízení z ambasády USA v Kyjevě. Vznikla z toho válka na Donbasu, kde je již více než 10.000 mrtvých Ukrajinců. Po Kyjevu nyní pochodují fakelové marše, jako za dob Adolfa Hitlera, na počest válečného zločince Stěpana Bandery, odsouzeného a popraveného Norimberským tribunálem za spolupráci s fašisty! Naposledy nedávno, 2.1.2020.

A když už jsme u toho, byl to také on, kdo podepsal v rozporu s usnesením Poslanecké sněmovny Smlouvu o umístění amerického radaru v Brdech, proti čemuž se zvedla obrovská vlna odporu obyvatel země! Radar zde nakonec postaven nebyl! 

Toto vše se odehrávalo v době, kdy v USA byla ministryně zahraničních věcí Hillary Clintonová a prezident Barrack Obama, ústavní právník!?!

Toto jsou skutečné činy Karla Schwarzenberga. Taková je pravda o velkém konzervatici! Nese morální a politickou spoluzodpovědnost za smrt mnoha tisíců nevinných lidí v Libyi i v Sýrii, tím že všemožně podporoval jako ministr zahraničí tyto válečné agrese bez mandátu Rady bezpečnosti OSN!

Jako demokrat selhal! 

Toto je pane Fendrychu a vážení čtenáři vizitka politiky TOP 09 a skutečná vizitka jejich „miláčka“, příkladného konzervativce, Karla Schwarzenberga, který byl předsedou této strany od 28.11.2009!

A pokud se podíváme ve stručném přehledu na výše uvedené kauzy, tak je z toho patrné, že Karel je využíván nějakými nadnárodními silami v politice na špinavou práci. České národní zájmy to nejsou, provokovat a podporovat někdy války a zabíjení lidí!

A pak je tu ještě jedno ALE! Zatím se neví, jestli to Karel dobře zvážil, když zahrál tuto kartu vůči Trumpovi? Aby to nebyla poslední sezóna strany TOP 09, která se potácí na hranici vstupu do Poslanecké sněmovny! Americká ambasáda má v České republice dlouhé ruce a amerických firem zde působí také dost, aby něco ovlivnily! Aby se náhodou neobjevil náhle nějaký korupční skandálek či několik překvapivých skandálků, nebo tak? A najednou nebude ani Schwarzenberg, ani Kalousek, ani TOP 09!? 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
český web, Mediální úsek Plzeňského KV KSČM