Jsou to prostě ubožáci, řekla na adresu Štětiny a Mejstříka Kateřina Konečná

26. 2. 2020

Jaromír Štětina a Martin Mejstřík z hnutí Evropa společně připravili správní žalobu na pozastavení činnosti KSČM. K tomu se ostře vyjádřila na svém facebooku europoslankyně a místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná.

"Ano, jsme antisystémoví‼️ Já nikdy nebudu schvalovat to, že se krade na nejvyšších místech, že je tady milion lidí žijících v chudobě. To jsou věci, které mi vždycky budou vadit. Chápu, že pánové Štětina a Mejstřík si vybudovali svou kariéru v době tzv. kapitalismu velmi pohodlně a užívají si výdobytků svých kamarádů z různých zahraničních států, ale nevidím důvod, proč by nás za antisystémovost měli zakázat. Jsme povolení Ministerstvem vnitra, máme všechny platné dokumenty jako dalších čtyřicet, padesát politických stran v ČR. Kdyby KSČM dělala cokoli, co by bylo v rozporu se zákony ČR, které ctíme, tak už jsme dávno zakázaní."

V případě Štětiny pak lidé jeho nezvolením do Evropského parlamentu ukázali, co si o něm myslí, řekla Konečná. „Není mi jich nic jiného než líto, podle mě to jsou prostě ubožáci,“

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/635792/utok-na-filipa-po-inf...

Autor: 
Mediální úsek ÚV KSČM