Připomínáme si 30. výročí vzniku KSČM

27. 3. 2020

V úterý 31. března 2020, si komunisté Plzeňského kraje, ale i celé České republiky připomenou 30. výročí založení a vzniku Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM).

30-let-kscm.png

Vzhledem k trvajícímu „Nouzovému stavu“ vyhlášeného Vládou České republiky, nebude možné si toto výročí připomenout slavnostním způsobem, na schůzích a seminářích. Využíváme proto k připomenutí tohoto výročí jen této cesty.

Slavíme 30. let poctivé práce pro občany této země a pro naší Českou republiku! Celou dobu jsme stáli na straně obyčejných lidí dole.

Naším krédem vždy bylo: "KSČM s lidmi pro lidi!"

Připomínáme si v těchto dnech také nelehkou cestu vývoje naší strany i naší společnosti po roce 1989, na které bylo potřeba vybojovat mnoho těžkých zápasů za sociální jistoty, spravedlnost a za důstojný život našich lidí v míru. KSČM v tom sehrála nezastupitelnou úlohu. 

Zůstali jsme jedinou skutečnou levicovou politickou stranou zastoupenou v Parlamentu ČR, i jako jediná komunistická strana ze zemí bývalého socialistického tábora jsme zastoupeni v Evropském parlamentu!

Vzpomínáme v těchto dnech i těch, kteří už nejsou mezi námi, kteří stáli u zrodu naší strany a kteří prošli s námi kus naší historie. "Čest jejich památce!"

KSČM je odhodlána v této práci a politice pro obyčejné lidi a pro naší republiku i nadále pokračovat!

Plzeňský Krajský výbor KSČM

 

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek ÚV KSČM