Na Ukrajině údajně působí 15 amerických vojenský biologických laboratoří armády USA! Ukrajinská vláda neví, co se tam zkoumá!

12. 5. 2020

Tady ovšem končí veškerá legrace! V sobotu 9.5.2020 na celostátním ruském kanálu TV byl odvysílán tradiční publicistický hodinový pořad „Postskriptum“, který uvádí senátor Ruské federace Alexej Puškov.

V úvodu pořadu se věnuje tématu 75. výročí vítězství nad fašismem a konce II. Světové války, kdy jeho otec osvobozoval Prahu. Dotknul se i současného odstranění památníku maršála SSSR Koněva.

Ale to hlavní a výbušné téma o čem byla řeč je, že na Ukrajině dnes existuje 15 tajných biochemických laboratoří armády USA, kam ukrajinské státní orgány nemají přístup! Kdy Ukrajinci neví, co se tam provádí za výzkumy!?!

To je skandál!

Klíčová otázka zní, proč mají USA na území Ukrajiny biochemické laboratoře? A proč takové množství?!

A proč je tento mírumilovný a demokratický americký stát nemá na svém území v USA?! Proč?!

Laboratoře jsou v ukrajinském Charkově, Oděse, Lvově a údajně i jinde! Chod laboratoří prý nefinancuje Ministerstvo zdravotnictví USA, ale armáda USA?!

Biochemické laboratoře byly zřízeny na území Ukrajiny za doby prezidentování prozápadního ukrajinského prezidenta Juščenka. V roce 2014 je chtěl nový ukrajinský prezident Janukovič dostat z území Ukrajiny, ale legislativní proces se táhl příliš dlouho. Pak přišel ozbrojený státní převrat v podobě kyjevského Majdanu! Prezident Janukovič musel uprchnout ze země, protože mu šlo o život, ukrajinští fašisté stříleli po jeho autě samopalem!

Když se dostal do funkce nový prezident Ukrajiny čokoládový princ Petro Porošenko, tak ten, tento problém vůbec neměl ve své agendě a nikdy jej nenastolil k jednání.

Současný prezident Ukrajiny Zelenský se bojí na toto téma s Američany vůbec zavést hovor!

Samotní ukrajinci v pořadu hovoří o tom, že v roce 2014 prý znenadání onemocnělo na Ukrajině cholerou více než 800 lidí. Objevily se tam i četná úmrtí na mor!

Obdobně je tomu údajně i v Gruzii, kde bývalý prezident Sarkašvili, americká figura, otevřel v blízkosti hlavního města Tbilisi údajně zdravotnické zařízení, ale stala se z toho utajená biochemická laboratoř armády USA, která je uzavřena před gruzínskými státními orgány!? Tak o co jde? I v Gruzii byly nenadálá úmrtí mnoha osob kolem tohoto zařízení!

Udělala si americká armáda cvičební poligón z území bývalých republik SSSR pro biologické války?

Co by se asi dělo na území České republiky, kdybychom k nám americké vojenské biochemické laboratoře pustili?

Říkejte si co chcete! Ale tady končí legrace!

Zde je odkaz na tento televizní pořad: (sledujte od 20:17 minuty)

https://www.youtube.com/watch?v=a53hnktVjI8

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Youtube