Šídlův nenávistný hnojomet!

18. 5. 2020

Kydání hnoje a mentální ubohost! Jinak se nedá nazvat pořad - 150. díl „(Ne)Šťastné pondělí Jindřicha Šídla“ na TV Seznam.cz z 18.5.2020.

Zřejmě psychicky nemocný Jindra Šídlo je dlouhodobě „profláknutý“ jako mediální šťváč, původem z Bakalovo mediální stáje z Hospodářských novin, který nyní každé pondělí uvádí svůj pořad na TV Seznam.cz a který si zde léčí nějaké osobní mindráky.

S nějakým objektivním zpravodajstvím, komentáři či hodnocením dění v naší společnosti tento jeho pořad nemá absolutně nic společného!

Jsou to jenom sprosté útoky a štvanice na různé vládní činitele, a zejména na prezidenta Zemana. Ten mu obvzlášť, stejně jako bossovi Bakalovi, leží v žaludku. A tak na ně Jidra kydá hnuj, jak to jen jde!

Tento jeho pořad by se klidně mohl jmenovat „Šídlův nenávistný hnojomet"!

Ať udělají jmenovaní politici cokoliv, Jindra to vždy překroutí proti nim, aby to bylo špatně!

Je smutné, k čemu až se ponížil Seznam.cz, dříve uznávaný informační portál. Ale není se co divit, údajně většinu obchodního podílu v něm nyní vlastní Sörosovo dceřinná společnost.

Šídlo je svým zaměstnavatelem zřejmě placen za to, štvát proti vybraným politikům, rozeštvávat společnost, vnášet nenávist do naší společnosti, vrážet klín mezi národ a vládnoucí politiky. Otázkou je v čím zájmu?

A není to náhoda, že právě v tuto dobu Šídlo přitlačil! S koncem mimořádného stavu s epidemií koronaviru Covid - 19 se začnou projevovat problémy ve společnosti. Roste počet lidí bez práce, pravděpodobně nějaký počet firem ještě zkrachuje a další lidé přibudou na pracovních úřadech, vzroste ekonomický tlak na lidi, protože nájmy a složenky se musí platit pořád. Dost lidí už psychicky špatně snáší ta různá omezení. Napětí ve společnosti zákonitě vzroste.  A to je ten správný čas „přitvrdit“!

Ve spojitosti s postupující fašizací naší společnosti bychom ale měli být pozorní!

Něco podobného už jsme viděli na Ukrajině. Rozeštvání ukrajinské společnosti přes media vlastněná zahraničními subjekty. Zběsilé mediální útoky a štvanice na ukrajinské vládní politiky a prezidenta Ukrajiny, to jsou základní součásti hybridní války, která byla proti Ukrajině vedena, kdy ji řídila americká ambasáda v Kyjevě.

Výsledkem byl po nějakém čase ve spojitosti s hospodářskými problémy Ukrajiny cíleně řízený „sociální výbuch“ ve společnosti, který přerostl v ozbrojený státní převrat na Ukrajině, tzv. „Kyjevský Majdan“ v roce 2014. Došlo ke svržení legálně a demokraticky zvolené vlády za pomoci vycvičených ozbrojených fašistických bojůvek Pravého sektoru a podobných uskupení. Prezident Ukrajiny musel uprchnout do zahraničí, aby si zachránil život, protože po jeho autu stříleli fašisté z automatických zbraní!

Což vše později vyvrcholilo skutečnou válkou na Donbase, kde je již více než deset tisíc mrtvých Ukrajinců!

Otázka zní: Toto je Šídlovo úkol na Seznamu.cz? Sem se snaží Jindřich Šídlo zavést naší společnost?

Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Seznam.cz, Mediální úsek Plzeňského KV KSČM