V USA probíhá pokus o Sametovou revoluci s cílem svrhnout prezidenta Trumpa!

1. 6. 2020

V USA se podle některých zahraničních analytiků realizuje pokus opakovat kyjevský Majdan, po usmrcení obyvatele černošské menšiny George Floyda, s cílem svrhnout prezidenta Trumpa! 

Analytici z různých zemí světa, včetně z USA, Ruské federace, Izraele a odjinud se shodují na tom, že současné násilné nepokoje v různých městech USA jsou synchronizované, že probíhají podle osvědčených technologií barevných revolucí a jsou řízeny hlubinným státem z Velké Británie přes George Sörose v USA, který je nástrojem hlubinného státu.

Cílem je diskreditovat a svrhnout prezidenta USA Donalda Trumpa! A vypadá to, "že za každou cenu"! 

V pondělí 25.5.2020 došlo ve městě Minneapolis k tomu, že byl policistou zadržen šestačtyřicetiletý George Floyd, který zemřel údajně poté, co mu při zatýkání klečel policista Derek Chauvin několik minut na krku (údajně deset minut). Krátký záběr tohoto klečení na krku se objevil na videu, kde je ukázáno pouze 18 vteřin toho, jak mu policista klečí na krku!? Poté Floyda předávají policisté na lehátku do sanitky!? Těch 18 vteřin videa je hlavní důkaz pro usmrcení Floyda tímto způsobem a jeho smrt se pak stala rozbuškou pro masové protesty po mnoha městech v USA!!

Jak a na jakou příčinu Floyd skutečně zemřel se zatím pitvou nepotvrdilo. Media o tom nic nepíší. Analytici tvrdí, že video bylo podezřelé, účelové a zabití Floyda se mohlo realizovat i zastřelením z projíždějícího auta kolem. Uvidíme?

Seznam.cz se ve svém komentáři k událostem odvolává na britská media! Proč právě na britská media je záhadou, když událost se stala v USA? Možná proto, že většinový podíl v Seznam.cz nyní vlastní jedna dceřinná společnost George Sörose! Na videozáznamu britské stanice Sky News o Floydovi údajně řekla jeho poslední přítelkyně Courteney Rossová. „Měl to město rád. Kvůli lidem i příležitostem,“. Dále Seznam.cz cituje: „Rád se objal s pravidelnými hosty a mrzelo by ho, kdybyste se nezastavili a nepozdravili se s ním,“ svěřil se britskému listu Star Tribune jeden z častých návštěvníků restaurace Jessi Zendejas. Byl obrovitý, přátelé mu říkali „velký Floyd“ či „Něžný obr“ a měli ho údajně rádi pro jeho tichou a dobrosrdečnou povahu. 

Pro britská media byl tedy Floyd jako anděl, neviňátko. 

Co však tato významná media vůbec neprezentují, že tento šestačtyřicetiletý rodák ze Severní Karolíny, během svého života seděl 5x ve vězení, naposledy 5 let za ozbrojené přepadení. V roce 2014 po propuštění z texaské věznice se usadil ve městě Minneapolis v Minnesotě. V Houstonu, po sobě nechal přítelkyni, s níž vychovával nyní šestiletou dceru Giannu.

V Minneapolisu pracoval v poslední době na dvou místech. Jako řidič náklaďáku a jako ostraha (vyhazovač) v latinskoamerické restauraci Conga Latin Bistro.

Floydovi je kladeno za vinu podle medií, že se pokusil platit padělanou bankovkou. Není jasné, zda to věděl, či zda byla opravdu padělaná.

Krátce poté, co media přinesly zprávu o smrti Floyda, začaly v Minneapolisu velké demonstrace, které přerostly v rabování a vypalování obchodů a různých budov. Údajně bylo vyrabováno a vypáleno v Minneapolis 200 obchodů a zapáleno mnoho aut.

Guverner státu Minnesoty na tiskové konferenci pro novináře uvedl, že 80% účastníků demonstrací v Minneapolis nejsou vůbec lidé z Minneapolisu, že jsou to dovezení lidé! Zaznamenali autobusy, ale i automobily bez SPZ, které vezly lidi na demonstrace do Minneapolis. Když je policie zastavila, tak tito lidé z aut utekli. Policie v autech našla výzbroj pro diverzní útoky, záplané lahve, různé bejzbolové pálky, železné tyče. Uvádí se, že protestující dostávají 30 až 50 dolarů na hodinu za účast na demonstraci, ti kteří se podílí na rabování dostávají dvakrát více. Do čela různých skupin protestujících se tam hned postavili tzv. „Desátníci - Velitele“, kteří mají na starost velet určité skupině lidí (okolo deseti lidí) a kteří plní stanovené úkoly při demonstracích, vše se podobá organizované armádě. V Minneapolis zaregistrovali také tzv. "telefonní útoky". Na všechny státní úřady volali neznámí lidé a vyhrožovali podminováním úřadu s cílem navést strach a paniku!

Velké demonstrace se uskutečnily také ve Philadelphii, NewYorku a v samotném Washingtonu D.C., ale i v jiných městech.

Cílem organizátorů nepokojů bylo vyprovokovat těžký konflikt s policií, aby bylo hodně obětí na životech. To se jim však nepodařilo i když ve Philadelphii bylo zraněno údajně 13 policistů při střetu s demonstranty a ve Washingtonu D.C. přio ochraně Bílého domu více než 50 zraněných policistů. 

V neděli 31.5.2020 do pokojného davu demonstrantů v Minneapolis na uzavřené dálnici vjela obrovská cisterna. Za volantem seděl pětatřicetiletý muž identifikovaný údajně jako Bogdan Vechirko (nebylo řečeno jaké je národnosti). Na leteckých záběrech je vidět, jak se auto řítí rychlostí po mostě I-35W, na kterém v tu dobu probíhaly masové nepokoje. Řidič nikoho krom sebe nezranil, zastavil s cisternou ale uprostřed davu. Pokud by cisterna vybuchla, byl by to obrovský masakr, protože kolem ní bylo doslova mraveniště lidí. Zřejmě i toto byla moc silná káva pro organizátory v pozadí, kteří potřebují pro vyhrocení situace vyrobit nějaké mrtvoly! Media nepíší, zda byla cisterna naplněna nějakou hořlavinou či byla prázdná. Řidič byl obviněn a zatčen, další vyšetřování probíhá. 

Zákaz nočního vycházení zavedlo cca 40 velkých amerických měst. Arizonský guvernér Doug Ducey uvedl, že všichni zatčení rabující občané při demonstracích v Arizoně byly občané jiného státu, než Arizóny. Guverner vydal noční zákaz vycházení na celý týden až do 8. června. Nejméně 15 z 50 států USA a hlavní město Washington mobilizovaly Národní gardu, informovala o tom CNN. Národní garda je součástí americké rezervy ozbrojených sil a lze ji požádat o pomoc ve výjimečných situacích.

Ve Washingtonu D.C. se konala velká demonstrace před Bílým domem. „Žádný mír bez spravedlnosti,“ skandovali demonstranti před Bílým domem a začali zapalovat ohně. Epicentrem nepokojů se stal park náměstí Lafayette Square ležícího vedle sídla amerických prezidentů. V plamenech se ocitl i kostel na severní straně náměstí, kde byl nedávno i prezident Trump. Ochrance Bílého domu se podařilo zabránit proniknutí demonstrantů do sídla prezidenta. Policie poté ohlásila, že se jí podařilo včas zadržet vozidlo, které vezlo pro demonstranty velké množství tzv. „molotovových koktejlů“, to jsou zápalné láhve naplněné hořlavinou, které se hází na policisty a jejich vozidla, stejně, jako tomu bylo v Kyjevě na Majdanu. 

Prezident Trump údajně poděkoval ochrance za uhájení Bílého domu a požádal všechny ozbrojené složky ve státě o tvrdší postup při obnovování veřejného pořádku. 

Údajně bylo v USA zatčeno více než 4000 lidí, účastníků různých demonstrací. Veřejné podpory demonstrantům se dostalo zatím pouze z Velké Británie a Nového Zélandu, který patří do britského Commonweltu!

Všechny protesty mají stejnou podobu jako v Honkongu, Moskvě či při Arabském jaru. 

Budeme dále sledovat vývoj situace v USA, v jaderné mocnosti a budeme průběžně přinášet nové informace!

(Naposledy upraveno 1.6.2020 v 21:00 hodin).

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web, Igor Panarin 358, 360