Z Běloruska přichází po volbách prezidenta znepokojivé zprávy na adresu České republiky! 

10. 8. 2020

Vláda Běloruska o tom nechtěla údajně v době volební kampaně mluvit, ale jedna větev pouličních revolucionářů a protiběloruských štváčů, prý byla organizována z České republiky! 

V podstatě to znamená, že Česká republika se snažila ovlivnit zákulisními machinacemi výsledky demokratických svobodných prezidentských voleb v jiné zemi a to konkrétně v Bělorusku! 

Běloruský prst míří na Ministerstvo zahraničních věcí ČR a potažmo na ministra zahraničí Petříčka z ČSSD!

Jestliže se tento skandál prokáže, ministr Petříček by měl okamžitě letět z této funkce! To si vůbec nemůže demokratický politik dovolit! Kdo mu k tomu dal svolení jménem České republiky? Česká vláda? Nebo Pražská kavárna? Nebo jeho strana - ČSSD?

Žádáme vyšetření o co se jednalo a vyvození zásadních personálních opatření! Není možné, aby za peníze českých daňových poplatníků byla někde v zahraničí organizována barevná revoluce v zájmu nějaké cizí velmoci!

Bělorusko jmenovalo 3 země - Českou republiku, Polsko a Velkou Británii, kdy celou operaci v Bělorusku řídila zahraniční rozvědka Velké británie MI 6. Štáb běloruské operace měl prý sídlo v Polsku.

(Aktualizováno 11.08.2020 v 08:15)

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM