Lukašenko telefonoval s Putinem. NATO nevybombarduje Bělorusko!

16. 8. 2020

V sobotu dne 15.8.2020 hovořil telefonicky čerstvě znovuzvolený prezident Běloruska Alexandr Lukašenko s prezidentem Ruské federace Vladimírem Putinem.

Putin přislíbil Bělorusku v případě potřeby vojenskou pomoc. NATO nevybombarduje Bělorusko, stejně jako to udělalo v Jugoslávii, Iráku či Libyi, kde povraždilo statisíce lidí! 

Rusko při jakémkoliv vojenském vměšování NATO do Běloruska zasáhne na straně Běloruska!

Prezident Běloruska řekl v neděli 16.8.2020 na velkém mítingu lidí v Minsku, na Náměstí nezávislosti, který se konal na podporu vlády a prezidenta, a kterého se zúčastnilo několik desítek tisíc lidí, že NATO hromadí vojska na západní hranici Běloruska, tanky a letadla.

Z jiných informačních zdrojů přišla zpráva, že do Polska byla 31.7.2020 přesunuta speciální jednotka cca 100 lidí z 22. paradesantního pluku speciálních sil SAS Velké Británie, který v roce 2011 dobýval v Libyi hlavní město Tripolis, když některé země NATO svrhly násilně vládu Muammara Kaddafího, kterého potom zavraždili. V Polsku se tato skupina SAS rozdělila, 30 jich zůstalo v Polsku a 70 se přesunulo do Litvy. Je mezi nimi i speciální jednotka snajperů odstřelovačů. Tito příslušníci SAS se snaží dostat do Běloruska. Problém je v tom, že někteří z nich jsou etniční Ukrajinci či Rusové. Tito zabijáci mají za úkol vyhrotit situaci v Bělorusku. Postřílet mnoho lidí na obou stranách protestů, jak policisty, tak mlade demonstranty.

Snajpeři již byli použiti v několika zemích, naposledy při Majdanu na Ukrajině.

Na základě hromadění vojsk NATO u Běloruské státní hranice, rozhodlo velení běloruské armády o předislokování elitní výsadkové brigády na západní hranici do města Grodno! 

Na tomto mítingu v Minsku vystoupil také ministr vnitra Běloruska, který prohlásil, že policie má zdokumentováno, že organizátoři protivládních demonstrací platí za účast chlapců a mužů na demonstaci 30 rublů. Za účast dívek a žen v demonstracích 60 rublů!

Odkud se asi ty peníze berou pane ministře Petříčku?  Čtěte po rozkliknutí odkazu na článek níže.

https://plkr.kscm.cz/cs/aktualne/medialni-vystupy/komentare/belorusko-protilukasenkovske-hnuti-vytvorilo-koordinacni-radu

(Aktualizováno 16.08.2020 v 16:26 hodin)

 

Fotogalerie

16.08.2020 demonstrace na podporu prezidenta Lukašenka v Minsku na náměstí nezávislosti
16.08.2020 demonstrace na podporu prezidenta Lukašenka v Minsku na náměstí nezávislosti
16.08.2020 demonstrace na podporu prezidenta Lukašenka v Minsku na náměstí nezávislosti
Lukašenko náš prezident, je napsáno na jednom z transparentů
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web