K plakátu Trikolóry - „Vrah a jeho poskok".

6. 9. 2020

V Jaroměřicích nad Rokytnou, na Třebíčsku, se objevil netradiční plakát s logem Trikolóry, na němž je vyobrazen čestný předseda a maskot TOP 09 Karel Schwarzenberg, jak si podává ruku s hlavou Kosova a tamní mafie Hashimem Thaçim, který nyní čelí obžalobě z válečných zločinů a vražd mnoha Srbů v Kosovu! Tato fotografie byla doplněna o titulek: „Vrah a jeho poskok". Trikolóra Jaroměřicko říká k plakátu „Už dost“! 

Oč se jedná? Je to další důkaz toho, jaký obrovský rozdíl existuje v názorech a komentářích politiků v celostátních mediích a na nejvyšší politické úrovni a jaké názory na politiky a mezinárodní události panují mezi obyčejným lidem dole! Přičemž vydat takový plakát už představuje větší míru naštvanosti, právní jistoty, že si to u soudu obhájí a také lidské a politické odvahy!

Vedení Trikolóry v Praze se sice od plakátu distancovalo, že je to pouze regionální záležitost, nicméně, někde, jak je vidět ta naštvanost už propukla a už toho lhaní mají dost!

Jeden z těch, který se ozval proti tomuto plakátu se slovy, že je to „debilní plakát“ je plzeňský politik Marek Ženíšek z TOP 09, který je učněm Schwarzenberga! Ženíšek, kterému je dnes 42 let, byl od r. 2005, do června 2009 členem KDU-ČSL, poté se stal spolu s Kalouskem a Schwarzenbergem členem přípravného výboru na ustavení TOP 09 a na sněmu byl zvolen v 31. letech místopředsedou TOP 09.  Později byl zvolen 1. místopředsedou TOP 09. V jeho gesci byla zahraniční politika, kde se učil od Schwarzenberga! To znamená, že všechny ty špinavosti, které dělal a podporoval Schwarzenberg ve funkci ministra zahraničních věcí ČR ve světě, byly schváleny a podporovány místopředsedou strany, který zodpovídal za zahraniční politiku TOP 09 – tedy panem Ženíškem!

Není se proto co divit, že se mu plakát nelíbí! Je to i o něm, o Ženíškovi. Je to také o hanebné zahraniční politice TOP 09!

Pokud se týká uvedeného plakátu, KSČM by to napsala jinak, ale rozumíme tomu, co tím chtěl autor říct! 

Jsme zde ve shodě s tamní Trikolorou, že Schwarzenberg je politický gauner, který se jménem naší republiky aktivně podílel na  mnoha špinavostech ve světě. Podílel se na mezinárodním uznání samostatné Republiky Kosovo jménem České republiky, která dodnes, od roku 2008, není uznána jako samostatný stát většinou členských států OSN, ani mnoha státy EU, ani několika členskými státy NATO!

Je to politický gauner, který aktivně podporoval jménem naší republiky vybombardování Libye ze strany Francie, Anglie a USA s podporou NATO a její následném vyrabování. Přitom byl zavražděn vůdce Libye Muammar Kaddafí! Vše bez mandátu Rady bezpečnosti OSN, v rozporu s mezinárodním právem!

Schwarzenberg je politický gauner, který se podílel na zahájení a vedení války proti Sýrii, kde už se 8 let válčí a je tam více než sto tisíc mrtvých lidí, rozmlácená země a statisíce lidí na útětku v zahraničí, aby si zachránili holý život.

Je to politický gauner, který osobně podpořil ozbrojený státní převrat na Ukrajině, na tzv. Majdanu, za pomoci ozbrojených fašistických bojůvek z Pravého sektoru, Azovu a další podobných fašistických uskupení. Na východě Ukrajiny se od roku 2014 válčí dodnes, jsou tam již tisíce mrtvých lidí!

Díky lidem, jako je Schwarzenberg je teď „obrovský bordel“ a chaos ve světě. Díky nim se válčí, ničí a boří! Tito lidé, jako je Schwarzenberg porušují mezinárodní právo, díky jejich politice dochází k zabíjení statisíců nevinných lidí v těchto zemích!

Někdo se vyjádřil k tomu plakátu, že je údajně politicky za hranou! Ne není! Ten přesně odpovídá situaci! Že se příznivcům Schwarzenberga nelíbí je jisté, ale tamní Trikolora Schwarzenbergovi a jemu podobným nastavila zrcadlo! Není to hezký pohled na sebe!

Taková totiž byla a stále je politika knížete Schwarzenberga, pana Ženíška z Plzně i celé TOP 09! Je to hanebná a zločinná zahraniční politika!

Poznámka pod čarou:

Jak známo prezident České republiky Miloš Zeman při návštěvě Srbska, na podzim v roce 2019 prohlásil, že bude chtít s českými ústavními činiteli projednat, zda by bylo možné, aby ČR odvolala uznání Kosova.

Zeman také hned po vystoupení z letadla na bělehradském letišti srbskému prezidentovi Aleksandaru Vučičovi řekl, že má rád Srbsko a Srby, ale nemá rád Kosovo. Zopakoval tak své negativní stanovisko k této již bývalé srbské autonomní oblasti a k nynějšímu vedení Kosova. Před cestou do Srbska prezident v televizi Barrandov poznamenal, že Kosovo nepovažuje za demokratický stát, protože jej řídí teroristé! V roce 2020 byl prezident Kosova Hashim Thaci obžalován mezinárodním tribunálem z válečných zločinů! Prezident Zeman měl opět pravdu!

 

Video: 

Fotogalerie

Plakát Trikolory - Vrah s poskokem
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web