Prezident Miloš Zeman vystoupil s mimořádným poselstvím k národu v souvislosti s narůstající epidemií Covid - 19 v České republice

17. 10. 2020

V pátek večer, dne 16.10.2020, ve 20:05 hodin vystoupil v přímém televizním přenosu na kanálu veřejnoprávní České televize prezident České republiky Miloš Zeman se zásadním poselstvím k českému národu ve věci Coronaviru - 19.

Ač sám nevypadal moc dobře, naopak vypadal příšerně se zlomenou rukou a rouškou na ústech, kdy jiný politik by se toto neodvážil udělat kvůli svému image. Prezident vystoupil, vědom si vážnosti doby a také toho, že mediální hyeny na něm nenechají nit suchou!

Jak známo prezident má zlomenou ruku  a chodí s fixací ruky k tělu. K tomu ještě rouška na ústech. Nic pěkného! Ale taková je doba.

Prezident národu sdělil zhruba toto: 

Situace pro náš národ je v tento okamžik vážná. Je čas, kdy končí diskuse. Je třeba nosit roušky, kvůli epidemii coronaviru. Je potřeba chránit sebe i ostatní, to je základ! Je potřeba respektovat opatření stanovená vládními odborníky v čele s epidemiologem, ministrem zdravotnictví Romanem Prymulou, kteří se snaží udělat maximum pro to, abychom epidemii jako národ zvládli. Aby nebyli těžce nakažení a mrtví.

Jsou mezi námi tací, kteří brojí proti rouškám a proti vládním opatřením. Jsou to lidé z různých branží, ze zdravotnictví, z medií, z řad politiků i z řad zpěváků. Nevěřte jim, nemají pravdu!

Obracím se na Vás vážení spoluobčané jako prezident této země. Věřte vládním opatřením a pomáhejte, jak můžete! Společně to zvládneme!

Váš prezident

Miloš Zeman

KSČM podporuje vládní opatření proti coronaviru! A hodnotí vystoupení prezidenta republiky Miloše Zemana jako zásadní vystoupení zodpovědného politika vůči národu, které přišlo v pravý čas!

 

 

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM