Držte si klobouky, jedeme z vršku! Teď se můžete podívat, jak vypadá americká demokracie z blízka!

13. 11. 2020

Co nového v USA k 12.11.2020
 
V USA stále probíhá sčítání a přepočítávání hlasů z voleb nového prezidenta USA v několika státech, které se konaly 3.11.2020.

Nově je nařízeno ruční přepočítávání hlasů v Georgii, kde se jedná o 16 volitelů.

Trump v noci ze středy na čtvrtek našeho času odpálil bombu na svém twitteru, když napsal, že mu ukradli 2,7 milionu hlasů voličů ve volbách po celém území USA. Větší část jich byla údajně připsána Bidenovi, řadu hlasů pro Trumpa vymazali. Z toho údajně 221.000 hlasů bylo Trumpovi ukradeno v Pensylvánii.

Trump také pro media uvedl, že Republikánská strana má 234 stran formátu A4 právního textu popsaných případů narušení zákona o volbách prezidenta v USA. Tento soupis míří k Nejvyššímu soudu USA. A měl být podle Trumpa zveřejněn na stránkách televize Fox News.

Republikánská strana prý byla silně otřesena prvními zveřejněnými výsledky voleb prezidenta, ale po 3-4 dnech se začíná konsolidovat a upevňovat kolem Trumpa. A to poté, co byly zveřejněny fakta o masivní falsifikaci voleb, o desítkách tisíc mrtvých lidí, kteří volili Bidena. Z Trumpa se údajně stává velký politický lídr v čele obrovského tábora voličů.

Na sobotu svolal Trump velký mítink svých příznivců do Washingtonu. Dnes bylo hlášeno, že se obdobné mítinky na podporu Trumpa budou konat v mnoha dalších velkých městech USA.

V USA se ve velkých městech konaly v posledních dnech "projíždky kolon osobních aut" s prapory USA a volebními symboly Trumpa, na jeho podporu. Bývalo to prý v jedné koloně až 200 aut. Včera jich napočítali v jedné koloně několik tisíc!

Biden se stále považuje za zvoleného prezidenta USA, ačkoliv jej za prezidenta neprohlásil žádný kompetentní státní orgán. Biden prý jedná se zahraničními představiteli jiných států a dává jim jménem USA svá ujištění a různé přísliby. Čímž podle ministra zahraničních věcí USA Mika Pompea hrubě porušuje ústavu USA.

Situaci budeme dále sledovat!

 

Nové informace k 11.11.2020
 
V USA stále probíhá sčítání a přepočítávání hlasů z voleb nového prezidenta USA v několika státech, které se konaly 3.11.2020. 

USA stále neznají, na rozdíl od České republiky, jméno nového prezidenta USA!

Trumpův tým podal v několika státech soudní žaloby na to - že sčítací software volebních hlasů, který se jmenuje ScoreCard, v určitý moment sčítání hlasů voličů, se přepnul do jiného režimu a místo hlasů Trumpovi je připočítával Bidenovi a pak se „z nějakého důvodu“ přepnul zpět!?

Tento software měl také podle Trumpových advokátů v sobě zaprogramovaný algoritmus, který vypočítával, kolik hlasů potřebuje Biden k vítězství nad Trumpem. Proto v mnoha státech byly výsledky voleb poměrně těsné pro Bidena. (Celkem slušná práce).

V Michiganu tento software údajně odklonil 5500 hlasů Trumpa pro Bidena.

Tento sčítací software se používal ve 30-ti státech USA. A výsledky se tam budou prověřovat!

V USA bylo zveřejněno, že v Pensylvánii, v klíčovém státu, kde je 20 volitelů, a kde nakonec zvítězil Biden před opakovaným sčítáním hlasů, hlasovalo ve volbách prezidenta 21000 mrtvých lidí, kteří už dávno zemřeli. Většinou to byli lidé, kterým bylo okolo 100 let?! Opět, obrovský skandál!

Trump a jeho tým se soustředí na přepočítávání hlasů v těchto státech: Pensylvánii, Nevadě, Georgii, Wisconsinu, Michiganu a Arizoně.

Česká televize - by se měla připtravit na to, že Donald Trump vyhraje volby amerického prezidenta z 3.11.2020!

Situaci budeme dále sledovat.

 

Nové informace k 10.11.2020
 
V USA stále nebyly k 10.11.2020, k 22:00 hodině, oficiálně vyhlášeny výsledky voleb amerického prezidenta z 3.11.2020. USA stále nemají nového prezidenta!

Česká televize - v hlavních večerních zprávách dne 10.11.2020 zařadila dění v USA až na 4. místo v pořadí a prohlásila, že nově zvolený prezident USA Joe Biden (!?) promluvil k Američanům ohledně nošení roušek proti coronaviru.  Je to zásadní nepřesnost a manipulace české veřejnosti v hlavní zpravodajské relaci kličového veřejnoprávního media naší země! (Námět k řešení pro Poslaneckou sněmovnu i Radu České televize).

Pokud se týká hlavních českých internetových serverů - tam se informace o volbě amerického prezidenta téměř ztratily z hlavní stránky. Seznam.cz pokračuje v negativním vytváření image Trumpovi a píše o miliardách Trumpa za golf a jeho účesy.

► Z toho lze vyvodit závěr, že naše hlavní česká media, se fokusovala na podporu strany „starých pořádků a bordelu ve světě“ spojených s Deep State, Hillary Clintonovou a partičky kolem ní. Není to nové zištění, jen potvrzení dlouhodobého trendu. 
► Pokud dojde ke změně situace v USA, máme odzkoušeno, že česká mediokracie to bude prezentovat cca s desetidenním zpoždění, jen tak na půl úst..
Česká mediokracie rozhodla volby v USA pro sebe, bez ohledu na faktický, zákonný stav v USA! A infikuje tímto mediálním balastem českou společnost. (Ne poprvé!).

Toto je malá ukázka toho, že v České republice probíhá informační válka. Více info naleznete zde: https://www.informacnivalky.cz

Co nového v USA:
* Demokratický kandidát na amerického prezidenta Joe Biden začíná být ve světě označován jako Quaido 3. Bez ohledu na výsledky voleb se prohlásil prezidentem USA, respektive jej za prezidenta prohlásila hlavní mediální televizní stanice a mluvčí globalistů, americká CNN a on to přijal a vystupuje tak.
Stejný scénář jako ve Venezuele, tam se mladý předseda Parlamentu Juan Guaido, který prohrál v prezidentských volbách prohlásil za prezidenta Venezuely. Ten je označován jako Quaido1. Jako Ouaido 2 je označována běloruská kandidátka na prezidenta Běloruska Světlana Tichanovská.
Všude stejný scénář. Výsledky demokratických voleb nás nezajímají, já jsem prezident!

* Předseda Senátu USA Mitch McConnell dnes 10.11.2020 oficiálně pro americkou veřejnost uznal právo Donalda Trumpa vznést pochybnosti o průběhu volebních aktu a jeho právo na prověření soudem uváděných informací o machinacích při amerických volbách.

* Ministr spravedlnosti a současně generální prokurátor USA William Barr v jedné osobě, dnes nařídil kompetentním orgánům justice v USA prověřit podezření z machinací ve volbách prezidenta USA ve všech státech USA! Považuje se to za zásadní justiční krok a úspěch Trumpa! Soudy jednotlivých klíčových států odmítaly podněty občanů i Trumpova týmu k falšování voleb. Toto federální rozhodnutí je pravomocně silnější a pro ně závazné.

* V USA existuje instituce, která se jmenuje General Services Administration, která zabezpečuje mezi bývalým prezidentem a nově zvoleným prezidentem předání prezidentského úřadu, což je poměrně složitý proces. Americký prezident je vrchní velitel ozbrojených sil, spadají pod něj tajné služby, mnoho dalších institucí a je tam rozsáhlý personál Bílého domu, kterému jde o práci při změně prezidenta. Demokraté a jejich spřízněná media tlačí na to, aby předání funkce prezidenta začalo. Trump zatím odmítl o tom vůbec jednat. Tato organizace se brání nátlaku demokratů a jim spřízněných medií argumenty, že nejsou ještě oficiálně vyhlášeny výsledky voleb prezidenta a že nemohou konat.

* Objevila se nepotvrzená informace z více zdrojů, že guvernér Michiganu rozhodl pod tlakem důkazů, že tam volili tisíce dávno zemřelých lidí pro Joe Bidena zrušit platnost poštovních hlasů. Další zpráva uvádí, že se vymazaly všechny hlasy. Neznáme zatím pravdu. V Michiganu po tomto kroku guvernéra údajně vyhrál prezidentské volby nově Trump. Jde tam o 16 volitelů. 

* Trump tlačí na přepočítání hlasů a kontrolu pravosti hlasů především v Pensylvánii, Nevadě a v Arizoně. Demokraté se tomu všemi silami brání.

* Důkazy o falsifikaci prezidentských voleb ohrožují existenčně mnoho úředníků, ale i volených místních politiků v jednotlivých státech USA, kteří zodpovídali za čestný a demokratický průběh voleb, že tento stav dopustili. Ti se proto brání přepočítávání hlasů a tvrzením o manipulaci voleb, jak to jde. Jsou totiž ohrožení vyhazovem, politickým propadem i vězením! 

* Hovoří se o tom, že Trump o plánu Demokratů na falsifikaci voleb věděl dopředu a se svým týmem i státními orgány se na to připravil. Hovoří se o tom, že v originálních volebních lístcích je z tiskárny vložen do nich speciální vodoznak, který spolehlivě rozliší falešný hlasovací lístek od pravého. Oproti tomu se objevují informace, že každý stát si toto zabezpečoval sám, že tisk volebních lístků není celostátní akce a že je to lež. Objevují se v souvislosti s tím, i další informace, že Trump si toto pohlídal právě v klíčových státech. Uvidíme, kde je pravda?

* Trump svolal na sobotu 14.11.2020 do Washingtonu velkou demonstraci na podporu demokracie a spravedlnosti v USA. Očekává se účast několika milionů lidí a zásadní projev Trumpa k falsifikaci voleb. Trump toto prověření falšování voleb nenechal jen na justičních orgánech, ale dává tomu i politický rozměr a podporu veřejnosti!

* Demokratická strana hovoří o extrémně nebezpečném jednání a o extrémně jedovatém jednání Trumpa pro USA. Není se co divit. Boj o pravdu v USA teprve začíná.

Situace budeme dále sledovat.

 

Nové informace k 9.11.2020
 
V USA stále sčítají hlasy z voleb nového prezidenta, které se uskutečnily dne 3.11.2020. V leckterých státech USA, už ale také prověřují tyto odevzdané volební hlasy, jestli nejsou falešné.

Podle informací, které se k nám v průběhu dnešního dne dostaly, nastalo v USA lidové prověřování voličů, a vytváření soupisu lidí, kteří volili v těchto prezidentských volbách, ale už dávno zemřeli.

Jen ve státě Michigan, kde zvítězil v těsném závěru sčítání hlasů Joe Biden, kandidát Demokratické strany, už bylo nalezeno 11891 lidí, kteří letos volili podle volebních komisí nového prezidenta USA, ale už dávno zemřeli! V USA je totiž možné si u státní správy na internetu veřejně ověřit, jestli tento člověk již zemřel, nebo jestli žije.

Zjištěných 11891 zemřelých lidí si v Michiganu vyžádalo na úřadech hlasovací lístek a odvolilo?! To je něco neslýchaného a nevídaného. Něco naprosto skandálního! 

Hřbitovy volily amerického prezidenta!

Z toho ovšem vyplývá, že to byl obrovský „organizovaný volební podvod“, spiknutí, na čemž muselo pracovat mnoho lidí. A že to byl pokus o státní převrat v USA!  A to se hledání mrtvých duší v USA teprve rozběhlo. Ta čísla v dalších dnech dále porostou!

Obdobná situace jako v Michiganu je údajně i v mnoha jiných státech v USA!

Donald Trump dnes přešel do protiútoku, jak bylo avizováno. Odvolal dnes z funkce ministra obrany USA Marka Espera. Trump dal podle komentátorů najevo, že si je vědom toho, s kým má tu čest a že potřebuje silovou podporu! Novým ministrem obrany USA je Christopher Muller.

Zaznamenali jsme dnes také informaci, že 7.11.2020 byla zatčena skupinka amerických programátorů, kteří působí v americké rezidentuře CIA ve Frankfurtu nad Mohanem ve Spolkové republice Německo. Ti údajně přeprogramovali v několika státech USA sčítací stroje hlasů voličů, kdy odevzdané hlasy pro Trumpa se údajně softwarově připisovaly Bidenovi. A kdy tato skupina údajně připisovala několikrát skokově hlasy Bidenovi. Tato zpráva o zatčení již byla potvrzena z více zahraničních zdrojů. Tyto volební ovlivňovatele z vlastních tajných služeb USA údajně odhalila NSA – Národní bezpečnostní agentura USA, která prý stojí jednoznačně za prezidentem Trumpem, respektive na straně zákona. Jinak v CIA či v Pentagonu je údajně více vlivných skupin, kdy každá z nich podporuje jiného kandidáta.

Ve světě se také komentují různá prohlášení o tom, že Biden je socialista, že s Bidenem nastupuje k vládě v USA levičáctví a podobně. I prof. Václav Klaus to takto dnes komentoval. Víceméně odborníci na YouTube se shodují na tom, že je to nesmysl, že je to slovní manipulace k zapoutání obyčejných lidí! Biden je přes 45 let ve vysokých státních funkcích v USA a je to představitel starých pořádků! Je to představitel tvrdé ruky kapitálu, porušování mezinárodního práva pro zájmy USA, rusofob! Stejně tak postupoval Hitler, aby zmátl dělnickou třídu, když si dal do názvu své strany "Národně socialistická německá dělnická strana" (NSDAP), obdobně Dělnická strana v České republice, ale přitom se jedná o fašistické strany.

Svět začíná měnit názor na americké volby a jejich průběh. Pro Bidena se pozice zhoršuje.

Česká media stáhly zpravodajství o amerických volbách na minimum, ve stylu "občané zapomeňte". Budou je muset ale brzy opět oprášit!

Jsme svědky obrovské manipulace veřejným míněním u nás i ve světě. Takto vypadá informační válka v praxi.

Situaci budeme dále sledovat!

 

Nové informace k 8.11.2020
 

V USA se i v neděli 8.11.2020 v poledne, stále sčítají hlasy z voleb nového prezidenta, které se uskutečnily 3.11.2020.

V sobotu odpoledne, 7.11.2020, cca v 17:30 SEČ, americká globální televizní stanice CNN ohlásila, že Joe Biden byl zvolen 46. prezidentem USA. Tuto zprávu převzaly některá další celostátní americká media, včetně českých veřejnoprávních medií.

Realita je ovšem taková, že žádný státní orgán, který organizuje prezidentské volby v USA, tento výsledek doposud nevyhlásil!? A volební výsledky se dále v některých amerických státech sčítají i druhý den poté, což je už více než 18 hodin poté.

Jinými slovy postup medií a mediokracie v CNN je hrubým porušením zákona o volbách prezidenta! A nehorázností obrovského rozměru!

Z tohoto pohledu se jeví jako velmi předčasné a zbytečné blahopřání Vojtěcha Filipa, předsedy ÚV KSČM Joe Bidenovi, kandidátu demokratické strany USA, ze 7.11.2020, ke zvolení novým americkým prezidentem.

Oslavy zvolení Bidena prezidentem USA se přenesly do ulic mnoha amerických metropolí.

Co na to Trump? V době, kdy CNN vyhlásila Bidena nově zvoleným 46. prezidentem USA, Donal Trum hrál v poklidu golf. Poté učinil prohlášení, že on je vítěz amerických prezidentských voleb, že získal více než 71 milionů zákonných hlasů voličů USA.

Dále řekl, že v pondělí 9.11.2020 jde on a jeho právníci k Nejvyššímu soudu USA, kde podají žaloby na průběh a masivní falsifikaci prezidentských voleb v USA ve prospěch Joe Bidena.

Trump se rozhodl bojovat proti falsifikaci voleb až do konce! Nezlomil se pod tlakem medií a jimi vytvářeného veřejného mínění! Pro bidenovská media se snaží mezi Američany navodit atmosféru, že je to nedůstojné pro bývalého prezidenta, jak se chová Trump. Že by měl uznat veřejně výsledky voleb, atd. Media podsouvají do veřejného mínění informace typu, že někoho by bylo dobré za Trumpem poslat, aby jej přesvědčil, aby Trump neblbnul. 

Trumpa jednoznačně podpořila předsedkyně Republikánské strany Ronna McDenielová, která vydala toto celostátní prohlášení:

* USA musí vyčkat na oficiální vyhlášení výsledků prezidentských voleb kompetentními státními orgány.

* Přitom nejdříve se musí počkat na výsledky rozkladového řízení u Nejvyššího soudu USA.

* A potom se musí počkat na přepočet hlasů a prověření pravosti hlasovacích lístků v některých státech.

* A až potom budeme znát definitivní výsledky.

* Media nemohou samy vyhlašovat a rozhodovat o tom, kdo je vítězem voleb!!!

Rozhodnuto o vítězi prezidentských voleb v USA musí být do 14.12.2020, kdy se sjedou do Washingtonu DC volitelé za jednotlivé americké státy a zvolí nového prezidenta USA. 

Donald Trump bude úřadovat v Bílém domě do 20.1.2021, pokud nebude zvolen prezidentem na další volební období! Toho dne převezme nový prezident prezidentský úřad.

Česká televize se vyprofilovala v aktivního podporovatele Joe Bidena. Stále tvrdí, že Donald Trump nepředložil žádné důkazy o falsifikaci voleb. Přesto, nehorázně ustřihla přímý přenos z tiskové konference Republikánské strany ve Filadelfii v Pensylvánii, kterou vedl Rudy Giuliani, právník Trumpova týmu a bývalý starosta New Yorku (1994-2001), který mluvil o falsifikaci voleb v tomto státě. A když pozval Giuliani k mikrofonu jednoho z místních lidí, a řekl mu, pojďte sem občane, představte se nám jménem a řekněte nám, co jste a kde viděl, Česká televize přenos ustřihla. Byl to svědek, který chtěl říct konkrétní poznatek, v čem se volby falšovaly. ČT to ustřihla, a dál si vede svou o tom, že Trump zatím nepředložil žádný důkaz o falsifikaci. A vypadalo to tak, že Giuliani chce dát slovo více svědkům.

Giuliani pro manipulátory ze zahraniční redakce České televize řekl na tiskové konferenci v přímém přenosu i toto: I Joe Fraizer tady ve Filadelfii ve státu Pensilvánia volil nového amerického prezidenta poštou! Víte, ale on už je 5 let po smrti! (Pozn.: Joe Fraizer byl světoznámý americký boxer, mistr světa v těžké váze, který v roce 1971 v nejsledovanějším zápase v ringu porazil Cassiuse Claye, přezdívaného Muhammad Ali). 

Takže zatím není v USA rozhodnuto. Situaci budeme dále sledovat.

 

Nové informace z 7.11.2020

V Americe stále sčítají hlasy z voleb nového prezidenta, které se uskutečnily 3.11.2020.

Česká veřejnost má 2 rozdílné toky informací o těchto volbách: 
1)    Z České televize (a veřejnoprávních medií), která jede stále stejnou proamerickou linii o čestných a demokratických volbách
2)    Internet z celého světa, především z USA, kde se píše o obrovských volebních podvodech na těchto volbách ve prospěch Joe Bidena

Co je k dnešnímu dni jasné? Americké volby míří k Nejvyššímu soudu! 

Biden - stále drží oficiální tvář a mluví o tom, že více než 200 let fungovala americká demokracie, že je to základ USA. Proto hlas každého amerického voliče musí být sečten. Přesto ale pozorovatelé konstatují, že se Biden nečekaně bál v dlouho avizovaném proslovu k národu ohlásit své vítězství ve volbách. Ví, že to bude signál k pouličním nepokojům!

Trumpův tým a jeho příznivci nasbírali dostatek důkazů o obrovských podvodech ve prospěch Bidena. Miliony falešných hlasů pro Bidena po celých USA.

Jak se s tím Nejvyšší soud vypořádá není vůbec jasné, protože z toho bude obrovský mezinárodní i vnitroamerický skandál, který může spustit nezvládnutelné procesy.

Jedna věc je do očí bijící. Například v České republice je volební účast 64%, bývá i přes 70%, ale nikdy není 100%. V USA jsou volební okrsky a je jich mnoho po celém území USA, kde je volební účast vyšší než 100%. Jsou ale i volební okrsky, kde je účast i přes 200%! Tzn. o 100% voličů tam volilo více, než je uvedeno ve spisku voličů? Úžas!

Je to umožněno poštovním hlasováním, kde dochází k největším podvodům. Přes americkou poštu. 
Na Youtube bylo ukázáno video, jak jakýsi muž přemlouvá úředníka pošty dne 3.11.2020 v poslední den hlasování, aby mu řekl, kolik obálek s hlasy voličů tam dnešního dne ještě má, které bude odesílat do volebního okrsku. Řekni mi číslo, kolik? Pak mu muž řekl, zadrž ty obálky tady do zítřka a dej na ně zítřejší datumové razítko, 4.11.2020 – to už bude po volbách. Já ti dnes dodám stejný počet obálek se správnými hlasy. 

Na Youtube prosakují zprávy o kamionech s falešnými hlasy, které rozvážely po USA?! Jestli je to pravda či ne. Nevíme.

Na mnoha místech rozhodujících států USA, kde se sčítaly hlasy voličů nakonec, došlo k tomu, že při sčítání hlasů voličů, které odevzdali voliči, kteří přišli do volební místnosti, tak mohli být přítomni oficiální pozorovatelé voleb. Poté co se začaly sčítat poštovní hlasy, tak pozorovatele donutili organizátoři s pomocí policie opustit sčítací místnost!? Skandál obrovských rozměrů!

Ve světě se hovoří o tom, že americký volební systém je archaický a že je děravý jako cedník. 

Hovoří se o hluboké krizi americké demokracie!

Jestli americké soudy fungují normálně, spravedlivě, ve volbách zvítězí Trump. Necháme se překvapit.

 

Nové informace z 6.11.2020

V Americe, v některých státech i v pátek 6.11.2020 dopoledne (SEČ), stále sčítají hlasy z voleb nového prezidenta, které se uskutečnily 3.11.2020.

V několika státech USA, a to v Michiganu, Wisconsinu a v Pensilvánii, kde vedl s dostatečným náskokem Donald Trump, došlo k nečekanému obratu při sčítání poštovních hlasů voličů a nyní tam vítězí Joseph Biden, 78 – letý kandidát Demokratické strany USA.

Trumpův volební štáb poukazuje na mnoho případů falšování voleb. Podává žaloby k soudům v některých státech.

Česká televize, která průběžně komentuje výsledky amerických voleb ve svých zpravodajských relacích, potlačuje jakékoliv konkrétní informace o tom, které zveřejňuje Trampův volební tým, kde a jak se falšovalo a co je podezřelé. Dají se říci o ČT 3 věci.
a)    Straní Bidenovi, kandidátu Demokratické strany
b)    Snaží se prezentovat americký volební systém jako „vzorově demokratický“, bez negativních komentářů.
c)    O Trumpovi hovoří tak, že mluví sice o falsifikaci voleb, ale že nepředložil žádný konkrétní důkaz? Samozřejmě to není pravda!

Jedním z příkladů důkazu falsifikace voleb, je graf o vývoji hlasování v Michigenu. Kdy tam v jeden okamžik, cca v 05:00 hodin ráno přiskočilo na elektronickém sčítacím zařízení volebních hlasů 138.339 Joe Bidenovi? V jeden okamžik! Ostatním kandidátům, včetně Trumpa v tomto období se nepřipsal ani jeden jediný hlas!?! V Michigenu se jednalo o 16 volitelů. Viz obázky níže tohoto článku!

Něco obdobného se stalo ve Wisconsinu?! Biden nakonec v těchto státech vyhrál!

Dalším důkazem jsou dávno mrtví lidé, kteří ale dali hlas Joe Bidenovi. Na Youtube bylo ukázáno video, kde je možné si to ověřit přímo na netu státní správy USA. Jakási June Aiken z Michigenu, která se narodila v srpnu 1900, a letos jí je tedy 120 let hlasovala prostřednictvím pošty za Joe Bidena. Dne 8.10.2020 si údajně osobně na úřadě podle centrální počítačové evidence vyzvedla volební lístky!? Paní už dávno zemřela. Další říklady: William Bradly - 118 let. Michigan, zemřel v roce 1984. Terry Mattis - 120 let, Michigan, zemřel dávno aj.
Jedna oficiální pozorovatelka v okrskové volební komisi v Pensylvanii uvedla, že tam volilo více než 500 voličů, kteří vůbec nebyli na seznamu voličů. Někteří z nich tam kdysi žili, ale už zemřeli. Většina jich tam vůbec nikdy nebydlela!? Poté, když na to upozorňovali sčítací komisi je donutili opustit sčítací místnost! Někdo z pozorovatelů od Demokratické strany k tomu řekl: "Tohle není o Trumpovi, nebo Bidenovi. To je o naší demokracii!?

Byla také na YouTube zveřejněna tabulka, kolik je registrovaných voličů v daném státě a jaká byla volební účast, včetně poštovní.
V Nevadě – 125% volební účast  !?!?? (Otázka zní, jak je to možné?)
V Pensylvánii – 109%
V Minesotě 107%
V Michigenu – 105%        (Tabulka ofocena a je níže tohoto článku).

Světové deníky komentují dosavadní výsledky voleb amerického prezidenta, vybíráme některé zásadní komentáře a postřehy:
• Nevíme, kdo vyhraje prezidentské volby, ale víme kdo prohrál – a to jsou USA
• Burza na Wall Streett poprvé za 120 let nereaguje na výsledky sčítání hlasů prezidentských voleb, finančníci a bankéři jsou si jisti vítězstvím Bidena
• Trump je první prezident USA, který zpochybnil volební systém v USA, že se v něm dají falšovat výsledky voleb
• Trump proti minulým prezidentským volbám posílil svůj elektorát o 4 miliony voličů, zejména mezi afroameričany a latinoameričany. Mocní se zalekli jeho vlivu v americké společnosti, „trumpismus“ se ukázal jako životaschopný
• Opakuje se úžas z amerických voleb píší světové deníky

Očekává se, že Trump podá žalobu po skončení voleb na falsifikaci prezidentských voleb v některých státech USA a že předloží silné důkazy o falsifikaci voleb Nejvyššímu soudu USA, který by měl být strážcem americké ústavnosti.

Dění kolem amerických prezidentských voleb budeme dále sledovat.

 

Info: 5.11.2020

V Americe se v některých státech, dne 5.11.2020 ráno (SEČ), stále sčítají hlasy z voleb nového prezidenta, které se uskutečnily 3.11.2020.

Američané nyní s údivem sledují zásadní obrat ve volebních výsledcích ve státech Michigan, Wisconsin a Pensilvánie, kde suverenně doposud vedl Trump po zpočítání hlasů voličů, kteří přišli odvolit do volebních místností.

Poté, co se začaly rozlepovat obálky těch, kdo hlasoval prostřednictvím pošty na dálku, začal vést v těchto klíčových státech kandidát Demokratické strany Joe Biden.

Trumpův štáb prohlásil, že se jedná o pokus ukrást vítězství ve volbách Trumpovi, přes tyto poštovní hlasy. Viceguvernerka Michiganu pro média sdělila, že při minulých prezidentských volbách přišlo poštou 260.000 poštovních hlasů voličů. Letos jich přišlo 2.500.000 hlasů, tedy 10x více a že to bude nějaký čas trvat, než to zpočítají.

Zpravodaj jedné televize uvedl, že sčítací komise v těchto státech brání zástupcům republikánů (Trumpa), aby mohli kontrolovat správnost počítání hlasů. Stal se případ, kdy přišlo poštou 100.000 hlasů pro Bidena a ani jeden hlas pro Trumpa!?

V mediích už se objevilo, že Bidena v jednom volebním okrsku volil téměř celý hřbitov lidí, kteří už dávno zemřeli, přesto jejich volební hlas přišel poštou.

Vypadá to, že volby amerického prezidenta jsou "cinknuté", ve prospěch Joe Bidena, kandidáta Demokratické strany! Lidé nyní přicházejí demonstrovat do ulic amerických měst pro i proti dosavadním výsledkům voleb. Někteří se zbraní v ruce!

Situaci budeme dále sledovat. 

 

 

,

Fotogalerie

Graf ukazující průběh voleb v Michigenu, kde 4.11.2020 cca v 05:00 hodin ráno přiskočilo Bidenovi 138339 hlasů, ostatním kandidátům ani jeden
Tabulka ukazující průběh voleb v Michigenu, kde 4.11.2020 cca v 05:00 hodin ráno přiskočilo Bidenovi 138339 hlasů, ostatním kandidátům ani jeden
Obdobný graf z Wiskonsinu
Tabulka volební úřasti v některých kontroverzních státech USA, vlevo počet registrovaných voličů, vpravo účast na volbách
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM