Ukrajinská ostuda a Západ mlčí! Vzchopí se komisařka EU pro spravedlnost a (hodnoty...) Jourová a zasáhne?

14. 11. 2020

Ukrajina se připravuje na válku proti svým občanům. Vytváří právní rámec pro zřizování internačních (koncentračních) táborů a internování občanů Donbasu a Krymu jak se komu zlíbí.

Ukrajinská vláda 5. listopadu vláda předložila parlamentu návrh zákona o tom, že ruští občané a cizinci mohou být zadrženi bez soudu a posláni do zvláštních osad – táborů. Ve vojenském žargonu se tomu říká internace do koncentračních táborů. Stejný termín se používá v dokumentu.

Stejně jako v dobách nacistického Německa navíc ukrajinské orgány plánují zavést systém sběru a převodu „cenností od válečných zajatců a internovaných osob“. Nezdá se to jako malý zisk, zvláště na Ukrajině.

Návrh zákona teoreticky ohrožuje všechny obyvatele Donbasu a Krymu, kteří obdrželi ruské pasy. Kromě toho má dokument právo určit, kdo je občanem Ruské federace a kdo není, píše SBU, píše noviny "Země".

Ať už je důvod jakýkoli návrh zákona o internování ruských občanů je naprostou ostudou jak pro Ukrajinu, tak pro její „západní partnery“, z nichž nikdo nereagoval a nereaguje proti této hrůze hodné Třetí říše....

Co je napsáno v Šmygalově návrhu zákona zde: Zdroj: Источник: https://rusvesna.su/news/1605026187

Související:

1) Analýza návrhu zákona, Christelle Neonová zde

2) Zde je poslední podoba výroku kněze Niemöllera z roku 1976 (Wikipedie).

„Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem – nebyl jsem přece komunista. Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem – nebyl jsem přece sociální demokrat. Když přišli pro odboráře, mlčel jsem – nebyl jsem přece odborář. Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mohl ozvat.

Autor: 
Vložil: jk
Zdroj: 
https://rusvesna.su/news/1605026187