České mediální nebe a na něm americké perseidy!

29. 11. 2020

Každý rok v srpnu máme možnost pozorovat na noční obloze perseidy, které prolétají kolem naší planety. Není to každý den, je to jen výjimečná příležitost, která se opakuje jedenkrát za rok.

Obdobná situace se nám nyní naskytla v listopadu a v prosinci roku 2020, ovšem s podstatně delší periodou, kdy můžeme sledovat na českém mediálním nebi jinak málo rozeznatelný úkaz. A to, jak čeští novináři lžou, jak zaplavují naši společnost zkreslenými a manipulativními zprávami. Konkrétně kolem voleb nového amerického prezidenta, které se konaly v USA 3.11.2020.

Je to vzácný úkaz, a o to více poučný a důležitý, kdy si veřejnost může uvědomit a vidět na vlastní oči, jak jsme obrovsky manipulování lidmi z tábora „Lásky a Pravdy pohrobků Václava Havla“, „Pražské kavárny“ a rádoby představiteli liberální demokracie, kteří  ovládají česká veřejnoprávní media! Konkrétně Českou televizi, Český rozhlas a Českou tiskovou kancelář! K nim patří internetový zpravodajský portál TV SEZNAM.CZ (patřící nyní do majetku George Sörose), i portál CENTRUM.CZ (patřící uhlobaronu Bakalovi). To oni už mají svého nového amerického prezidenta! Amerika ale stále ještě NE! Vidíte ten rozdíl?

K sobotě, 28.11.2020 ráno, 08:00 SEČ, nejsou ještě oficiálně vyhlášené výsledky voleb amerického prezidenta v 6 klíčových státech USA. V Georgii, Arizoně, Visconsinu, Nevadě, Michiganu a v Pensylvánii! Bez volitelů z těchto států získal zatím Joe Biden - 227 volitelů. A Donald Trump - 232 volitelů. Vítěz voleb potřebuje získat 270 volitelů.

Proto v naší české společnosti narůstá odpor proti zpravodajství těchto veřejnoprávních medií, protože běžní lidé vidí že otevřeně lžou! A tito manipulátoři se cítí reakcí veřejnosti ohroženi.  Proto jejich lidé před pár dny demonstrovali před budovou České televize s hesly: „Nesahejte nám na Českou televizi!“. „Z hlídacího psa demokracie se nesmí stát cvičená opice! “Nedáme Českou televizi“. „Morava brání Českou televizi!“ Atd. Dokonce i Milion chvilek pro demokracii se ozval "Už těch útoků vůči České televizi máme dost!"
Ale jim nejde o demokracii, kde platí pravidla pro všechny stejně! Jim jde o jejich privilegia, o to šířit jejich názory, ovlivňovat společnost v jejich zájmu, preferovat své kandidáty před volbami! To je to o co jim jde!

Ale vraťme se k volbám v USA.

Jak je všeobecně známo v USA se uskutečnily volby nového prezidenta, kde se mezi sebou o hlasy amerických voličů utkali kandidát Demokratické strany USA Joe Biden a dosavadní prezident Donald Trump, kandidát Republikánské strany. Po sečtení volebních hlasů ve všech státech, když se sčítají hlasy volitelů pro jednotlivé kandidáty, vítězí podle tohoto součtu volitelů demokrat Joe Biden, který zvítězil v závěru sčítání obrovským „trhákem“, když se započítaly došlé poštovní hlasy a má na své straně více než 270 volitelů.

Jenže! Jenže situace v USA po sečtení výsledků voleb není tak jednoznačná! Dnes je konec listopadu roku 2020 a žádný oficiální státní orgán USA doposud nevyhlásil konečné výsledky voleb amerického prezidenta! A nikdo tedy zatím nebyl zvolen novým americkým prezidentem!

To však neplatí pro české novináře, kteří už od 4.11.2020 titulují Joe Bidena, jako nově zvoleného prezidenta USA. A to přesto, že Joe Biden jím není!

Protikandidát, dosavadní prezident Trump se svým týmem právníků, proti výsledkům voleb a proti obrovské falsifikaci s volebními hlasy pro Joe Bidena protestuje. Tým Donalda Trumpa podal mnoho žalob v jednotlivých státech USA, ale i na federální úrovni Nejvyššímu soudu spolu s důležitými důkazy.

Čeští novináři píší o Trumpovi, že nechce opustit Bílý dům, že je trapný, protože neuznal porážku, že zdržuje předání funkce prezidenta, že si chce užít poslední dny na mediálním výsluní. A že doposud nepředložil žádné důkazy o falsifikace ve volbách. Atd. bla, bla, bla. Trump je podle nich odporný hmyz, který by se měl stydět a zalézt deset metrů pod zem! Demokrat Biden je nová zářící hvězda na americkém nebi!

A opět! Jenže situace v samotných USA je jiná. Jiná než ji popisují čeští manipulátoři u nás, a než nám dnes a denně podstrkávají presstituti z českých veřejnoprávních medií! 

Čeští zpravodajové našich veřejnoprávních medií v USA, kteří to tam sledují na vlastní oči (!) a z blízka (!), ale i lidé z redakcí, kteří sledují dění kolem amerických voleb přes media a internet si sami nevšimli například toho, že v některých státech USA, kde zvítězil Joe Biden byla vyšší účast voličů na volbách, než tam žije a než je tam registrováno voličů?

Úžas a děs, jak to může americký volební systém umožnit?!? Vždyť demokracie a demokratické volby v USA jsou prezentovány celému světu jako vzorové a ukázkové!

V Nevadě byla účast voličů na volbách 125%, v Pensylvánii  109%, Minnesota 107%, Severní Karolina 106%, Michigan 105%, Wisconsin 105%, Arizona 101%!?! Jak je to možné?

Trumpův tým prosadil, že se v Pensylvánii, v Nevadě, v Arizoně a v Michigenu uskuteční veřejná slyšení v nejvyšších zákonodárných orgánech těchto států s právníky Trumpa. Volení zastupitelé státu Pensylvánia si dne 25.11.2020 vyslechli zprávu právníka Rudiho Giulianiho a jejich tří svědků, kteří předložili důkazy o obrovských podvodech na volbách prezidenta v Pensylvánii. Ze sálu prý byly slyšet vzdechy a výkřiky z úžasu a překvapení, co tam bylo všechno řečeno. V průběhu veřejného slyšení telefonoval Trump Giulianimu a ten přepnul mobilní telefon na hlasitý odposlech a Trumpa tak slyšeli přes mikrofon všichni účastníci v sále. Trump řekl Giulianymu: "Celý svět se na Vás dívá! Jste povinni zachránit USA a svět. Oni naprosto zešíleli a myslí si, že mohou zfalšovat všechno!" Reakce účastníků jsou pochopitelné, protože v tomto sále seděli jen ti nejlepší občané země, kteří mají za povinnost chránit demokracii a zákony v jejich státě! Výsledkem po tomto veřejném slyšení je, že stát Pensylvánie dočasně pozastavuje oznámení oficiálních výsledků voleb amerického prezidenta, dokud se vše neprověří! V pátek 27.11.2020 rozhodl tamní soudce, že výsledky voleb prezidenta platí, že Trump předložil málo věrohodných důkazů. A tak žaloba Trumpa na volby v Pensylvánii míří k Nejvyššímu soudu USA.

Sidney Powell právnička Trupova týmu podala 25.11.2020 žaloby u Nejvyššího soudu k porušení federálních zákonů při falšování výsledků volebního procesu v Georgii a také proti několika konkrétním osobám. V tomto státě je za porušení některých federálních zákonů trest smrti, údajně elektrickým křeslem. Tam už jsou diskuse o falsifikaci voleb v jiné rovině.

V Georgii proběhlo opakované sčítání hlasů a potvrdilo v nich úplně stejné výsledky prvního sčítání hlasů a vítězství Joe Bidena. Na základě argumentů advokátů Trumpa soud nařídil opětovné, tedy druhé přepočítávání hlasů a nařídil vyřazení hlasů lidí, kteří letos volili ačkoliv už dávno zemřeli!

Na internetu jsou důkazy ke stažení přímo z amerických serverů státních úřadů, že volili tisíce a tisíce dávno mrtvých lidí Joe Bidena. I nějaká dáma ročník narození 1850 volila letos Joe Bidena! To všechno tam právníci Trumpa předkládají jako důkazy.

Čeští liberální novináři to nevidí, jsou hluší a slepí! Jejich snahou je chránit obraz USA jako svatyně demokracie před celým světem! Jejich snahou je preference v očích veřejnosti jejich kandidáta Joe Bidena, představitele starých pořádků ve světě.

V České republice zuří informační válka!

Jen pro zajímavost o čem se ve světě ještě mluví. Joe Biden bývalý viceprezident USA spolu s bývalým prezidentem USA Barackem Obamou – nositelem Nobelovy ceny za mír, rozpoutali ve světě několik válečných konfliktů, (ve světě media píší o 5-ti), ten poslední na Ukrajině. Prezident Trump za celé volební období nerozpoutal ani jeden nový válečný konflikt! I když v některých konfliktech pokračoval (Sýrie, Afghanistán, Irák).

V USA se teď mluví o tom, že začíná 3 volební období Obamy s nástupem Bidena do funkce prezidenta. Bidenovi se to nelíbí a rozčiluje se. Biden představuje lidí do svého prezidentského týmu, a je tam mezi nimi několik lidí od Obamy, například i John Kerry, bývalý ministr zahraničí USA. Levicové křídlo Demokratické strany je prý partou lidí kolem Bidena odepsáno a odsunuto na druhou kolej! Ti, co tvrdili že s Bidenem přichází do USA socialismu, se ale sakra pořádně mýlili.

Nechceme od českých novinářů aby fandili Trumpovi ve volbách, kandidátu Republikánské strany! Nechceme aby malovali na růžovo volební systém USA, ani po nich nechceme aby špinili USA ve zprávách, ale chceme po nich, aby ukázali pravdivý obraz o stavu americké demokracie a pravdivý obraz jejich volebního systému! Každému rozumnému člověku dojde, že tam není v pořádku! 
 

Chceme od novinářů objektivní, pravdivě zpravodajství! Protože na základě pravdivých zpráv a informací se dají přijímat správná rozhodnutí. Na základě zmanipulovaných zpráv, se mohou přijímat jen nesprávná rozhodnutí! A toto je důkaz, že česká veřejnoprávní media selhávají a poškozují Českou republiku! 

Je potřeba v tom udělat zásadní nápravu! Pravda a demokracie v České republice je ohrožena. Česká republika nepotřebuje liberální lži!

Otázka na závěr zní? Co udělat s Českou televizí, až 20.1.2021 bude americkým prezidentem vyhlášen Donald Trump! 

Náš typ na základě dostupných informací: A on bude, pokud jej do té doby nezastřelí!

Jsme zvědavi na reakce těchto českých medií.

V Americe se ten den přenesou nepokoje do ulic amerických měst! Trump ale nedávno jmenoval nového ministra obrany USA Milera. Armáda je prý pod jeho velením připravena nastolit v Americe pořádek a vystoupit proti představitelům vnitřního terorismu v USA!
 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM, internet