Co se děje aktuálně v USA po prezidentských volbách z 3.11.2020?

26. 12. 2020

Volbu nového amerického prezidenta v USA jsme sledovali na tomto našem webu velmi pozorně a našim článkům, kde jsme popisovali průběžné dění kolem těchto prezidentských voleb jsme dali název “Držte si klobouky, jedeme z vršku. Teď se můžete podívat, jak vypadá americká demokracie z blízka“! 

Dnes je 26.12.2020 a je čas si zase říct, jaká je momentální situace.

Česká veřejnost byla průběžně informována a zpracovávána našimi veřejnoprávními medii a několika hlavními zpravodajskými internetovými portály v čele se SEZNAM.CZ o tom, že Joe Biden, kandidát Demokratické strany USA, byl zvolen v demokratických a čestných volbách novým americkým prezidentem na příští 4 roky. 

Volby podle těchto medií proběhly v pořádku v souladu se zákony USA i když s drobnými a ojedinělými porušeními, které ale neměly vliv na celkový průběh a výsledek voleb.

Současný americký prezident Donald Trump sice hovořil a psal o podvodech s hlasy voličů v USA, ale nepředložil prý ani jeden konkrétní důkaz! Všechny soudy v jednotlivých státech USA prý zamítly jeho žaloby, jako nepodložené důkazy.

A tak český občan, kterého potkáte na ulici a který sleduje průměrně politické dění Vám řekne, že to už je dávno vyřešené, že Biden zvítězil. Toto téma už český občan odložil. To už je pro něj minulost.

 

Co ale říkají jiné informační zdroje v zahraničí?

Donald Trump se nevzdal, nepřiznal výsledky voleb a stále bojuje proti falsifikaci výsledků voleb amerického prezidenta USA z 3.11.2020. 

Dne 6.1.2021 zasedá Kongres USA, který by měl stvrdit rozhodnutí volitelů z jednotlivých států, kteří se již sešli a potvrdili že na volbách zvítězil Joe Biden. Poté by měla 20.1.2021 proběhnut inaugurace nového amerického prezidenta!

Takže máme před sebou dvanáct dní, do 6.1.2021, které ještě otřesou světem!  

Trump se svým týmem docílil jedné důležité věci. Přestože hlavní americká media jako TV CNN, New York Times, Washington Post nepřetržitě útočí proti Trumpovi a nezveřejní nic o podvodech na volbách, Trumpovo týmu se podařilo prostřednictvím veřejných slyšení jejich právníků a internetu informovat americkou veřejnost o obrovském rozsahu podvodů na těchto volbách. Velká část americké veřejnosti nyní stojí za Trumpem. Diskutuje se v ulicích, v restauracích, v práci a lidé říkají, že na takových podvodech se nedá budovat společnost a důvěra v ní! Stát nemůže takto fungovat!

Za Trumpem stojí armáda USA! Někteří generálové jej dokonce vyzývají, aby v situaci, kdy selhala americká justice, která není schopna garantovat Ústavu USA, aby Trump vyhlásil mimořádný stav a nechal opakovat volby prezidenta pod dohledem armády v cca 7 státech, kde jsou důkazy o obrovských volebních podvodech.

Americký stát Texas bude dokonce organizovat na základě vzniklé povolební situace referendum o vystoupení Texasu z USA! Hrozí rozpad USA!

Do podvodů při sčítání volebních hlasů na sčítacích strojích (podobných počítačům), byla údajně zapojena i jedna složka CIA, která z Frankfurtu nad Mohanem v Německu upravovala výsledky voleb v USA tak, aby zvítězil Biden.
Do Německa byla narychlo letecky přesunuta speciální přepadová jednotka armády USA v počtu 250 mužů, která vzala toto středisko CIA ozbrojeným útokem. Při přestřelce zahynulo několik lidí a byla údajně zraněna i přítomná ředitelka CIA Gina Haspel, která byla zatčena. (Některé informační zdroje uvádí, že je již po smrti). Od konce listopadu 2020 ji nikdo neviděl a nic se o ní neví. 

Armáda USA zabavila v Německu počítače CIA a sčítací stroje kanadské firmy Dominion, jejichž prostřednictvím upravovali výsledky sčítání hlasů v USA. Mimochodem probleskla zpráva že z této rezidentury CIA v Německu upravovali výsledky ve více než 30 zemích světa. Mluví se i o České republice v roce 2017.

Ministerstvo obrany USA vyrozumělo před několika dny ústředí CIA v Langley, že od 1.1.2021 s ní přestává armáda spolupracovat! 

Dne 23.12.2020 nastoupil do funkce nový generální prokurátor a ministr spravedlnosti USA v jedné osobě. Jeho předchůdce Barr, dříve spolupracovník Trumpa, po volbách prohlásil, že byly sice zjištěny nějaké přehmaty na volbách, ale jejich rozsah v žádném případ neohrozil spravedlivý a demokratický průběh voleb. Poté podal demisi. Zalekl se důsledků! Protože, kdyby potvrdil Trumpovo důkazy, byla by to smrtelná rána pro Joe Bidena, Demokratickou stranu USA i pro tajnou moc globalistů, kteří tahají dlouhé roky za provázky v politice USA v pozadí.

Očekává se, že Barrův nástupce, bývalý vojenský prokurátor to po vánočních svátcích vezme v USA „do rukou“.

Trump nechce jít silovou cestou za pomoci armády a výjimečného stavu, který už byl v předchozích letech využit prezidenty USA několikrát. Trump chce, aby zafungovala justice, tak jak má podle zákonů a Ústavy USA!

Pokud se to nepodaří prosadit cestou práva přes justici, Trumpovi zbyde poslední možnost. Vyhlásit vyjímečný stav v USA a nařídit opakovat volby v několika státech pod dohledem armády!

Důkazy o falsifikaci, o kterých se ve světě mluví jsou takové, že předpokládáme, že prezidentem USA na další volební období bude jmenován Donald Trump. Pokud do té doby Donalda Trumpa nezastřelí jako prezidenta Kennedyho!   

Ve světě píši informační zdroje o tom, že je to boj dobra se zlem. Dobra na straně Trumpa a jeho podporovatelů, proti zlu na straně Joe Bidena, globalistů a tajných sil na pozadí.

V USA jde v těchto dnech o více, než jen o to, kdo bude prezidentem na další volební období. Prezident Kennedy byl zastřelen proto, že chtěl zavést tzv. „červený dolar“. Chtěl aby emise dolaru byla pod kontrolou amerického státu. Současný zelený dolar vydává do oběhu FED /Tzv. Federální rezervní systém/, který je soukromou akciovou společností a vznikl v roce 1913. Většinově FED ovládají britské finanční skupiny, které prosazují zájmy globalistů. 

V této bitvě jde Trumpovi o to, vymanit USA z britského vlivu a vlivu těchto temných struktur v pozadí! Na obou stranách stojí proti sobě obrovské síly a profesionálové nejvyšší úrovně. Je to souboj titánů!

Je to boj, kdo z koho! Boj, který se týká celého světa! KSČM s úžasem sleduje to, co je nám předkládáno jako - americký vzor demokracie!

Takže? Držte si klobouky, jedeme z vršku!

 

Video: 
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM