Stanovisko Výkonného výboru Plzeňského KV KSČM k volbám nového amerického prezidenta

5. 1. 2021

Členové Výkonného výboru Plzeňského KV KSČM s úžasem, ohromením i s obavami o lidstvo sledují, co všechno za podvody a za dění se odehrává kolem volby nového amerického prezidenta v údajně nejdemokratičtější zemi světa v USA! 

V zemi, která je dávána celému světu za vzor demokracie! Kdy si představitelé této země dokonce dovolují kritizovat a známkovat ostatní země světa, že je v jejich zemi podivná či nedokonalá demokracie, či dokonce totalita!

V souvislosti s těmito americkými volbami prezidenta si oprávněně klademe otázky, jak je možné, že v několika státech USA hlasovalo v těchto prezidentských volbách více voličů, než je tam registrováno voličů? Jedná se o statisíce lidí! Jak je možné, že odevzdali volební hlasy v těchto volbách lidé, kteří už dávno zemřeli, jedná se o desetitisíce mrtvých lidí, kteří volili Joe Bidena? Jak je možné, že byli vyháněni oficiální pozorovatelé ze sčítacích místností, aby nemohli sledovat a kontrolovat proces zpracování volebních hlasů, když jejich přítomnost volební zákony USA přímo vyžadují? Jak je možné, že někdo mohl na dálku manipulovat s elektronickými sčítacími stroji na hlasy voličů ve sčítacích okrscích, aby tím ovlivnil výsledky voleb, kdy se jednomu kandidátu nepřipsal ani jeden hlas a druhému kandidátu začaly naskakovat hlasy po desetitisících hlasů, což je vidět ze zveřejněných videí?

Neznáme žádnou demokratickou zemi, ani banánovou republiku, kde by bylo možné, jako např. ve státě Michigan, kde v několika  volebních okrscích volilo o několik set procent voličů více, než je tam registrováno! Něco naprosto neslýchaného! 

Na druhé straně jsme ale velmi znepokojeni chováním českých veřejnoprávních medií, České televize a Českého rozhlasu, které jsou placené z koncesionářských poplatků občanů, kteří je musí povinně platit, jimž mají tato media přinášet pravdivé a objektivní zpravodajství.  

Zpravodajové těchto medií jsou dokonce přímo v USA, aby na místě sledovali průběh voleb a oni si ničeho podezřelého nevšimli! Již více než 2 měsíce ujišťují českou veřejnost o tom, že tyto prezidentské volby v USA byly naprosto demokratické a čestné?!  Do včerejšího dne informovali veřejnost, že prezident Trump nepředložil ani jeden konkrétní důkaz o falsifikaci voleb!

Je na místě otázka, v čím zájmu česká veřejnoprávní media a jejich zpravodajové lžou a manipulují české veřejné mínění? Komu vlastně slouží, když ne českým občanům? 

Je nejvyšší čas udělat v českých veřejnoprávních mediích zásadní očistu od všech manipulátorů a lhářů, kteří se neštítí systematicky lhát občanům naší země!         

Plzeň, 5.1.2021.

 

Autor: 
Výkonný výbor Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
RSDr. Jan Rejfek, tiskový mluvčí Plzeňského KV KSČM