V USA volí Kongres nového prezidenta. Při volbách do Senátu v Georgii opět probíhaly podvody se sčítacími stroji ve prospěch Demokratické strany, tentokrát v přímém televizním přenosu!

7. 1. 2021

Včera večer 6.1.2021, cca ve 20:00 hodin středoevropského času se ve Washingtonu v hlavním městě USA sešly obě komory amerického Kongresu, aby rozhodly o volbě nového amerického prezidenta z 3.11.2020.

K budově Kapitolu (Kongresu) se sešly tisíce podporovatelů současného prezidenta Trumpa (podle záběrů televize CBSN a NBC), podle jiných zdrojů desetitisicíce až statisíce lidí (zdroje se odvolávají na TV EuroNews).

Demonstrace byla dlouhou dobu podle záběrů CBSN poklidná, řada demonstrantů se po nějakém čase dostala dovnitř budovy a v poklidu tam procházeli.

Později, neznámo nám přesně v kolik hodin tam došlo ke strkanici s ochrankou a údajně jsou tam 4 mrtví lidé, dokonce prý padl jeden výstřel v jednacím sále Kongresu. Je to možné, neviděli jsme to na záběrech televize. Je možné i to, že tam byla skupinka provokaterů, která chtěla tento střet se silovými složkami vyprovokovat, aby se to dalo využít v politické rovině. Nevíme.

Nicméně ve státě Georgia probíhaly 5.1.2021 klíčové volby obměny dvou senátorů, ve kterých šlo  o to, jestli si republikáni udrží v horní komoře Parlamentu, tzn. v Senátu většinu. Volby však probíhaly za stejných podmínek jako nedávné volby prezidenta. Tzn. opět poštovní hlasování na dálku, opět použité podezřelé elektronické sčítací stroje kanadské firmy Dominion.

Do doby, kdy bylo sečteno 93% hlasů voličů opět vedli republikánští kandidáti. Poté, stejně jako u voleb prezidenta najednou kandidáti Demokratické strany dostali drtivou podporu voličů, začaly jim naskakovat na sčítacím zařízení mohutně hlasy voličů a nakonec zvítězili.

Vybrali jsme pro Vás jeden informační zdroj, kterých je na Youtube několik, který je na ruském jazyce, a je od člověka z Floridy, který tam žije už 19 let a má americké státní občanství. On ukazuje, jak se v přímém přenosu najednou odečetlo 30.000 hlasů republikánskému kandidátu na senátora, které už měl předtím započtené!? Druhému kandidátu republikánské strany se takto odečetlo 5000 hlasů pod dohledem televizních kamer. Tyto záběry jsou z velkých televizních stanic CNN, ABC a tiskové agentury REUTERS Stream. Jsou nezpochybnitelné a viděla je celá Amerika, jen čeští novináři zatím ne.

Česká media v čele se Seznam.cz (který majetkově většinově vlastní Soros) jsou nyní opět tradičně i když dnes zuřivě vyhraněna proti Trumpovi a jeho podporovatelům. 

Situace je nyní málo přehledná. Je potřeba vyčkat, nedělat unáhlené závěry! Mimo jiné, jsme také uprostřed, doslova v epicentru informační války, kde se vede litý boj o mozky lidí, jaké informace se k nim mají dostat a co si mají myslet!

 

Video: