Americký průšvih! „Cinknutý“ nový prezident USA Joe Biden složil přísahu a ujal se funkce!

20. 1. 2021

Ve středu večer, dne 20.1.2021, ve 20:00 středoevropského času a ve 12:00 washingtonského času proběhla ve Washingtonu DC inaugurace nového amerického prezidenta Joe Bidena, kandidáta Demokratické strany USA, který byl zvolen novým americkým prezidentem za pomoci velkých volebních podvodů v den prezidentských voleb, které se uskutečnily 3.11.2020.

Místo masové účasti jeho voličů a podporovatelů na tomto slavnostním ceremoniálu, byly zapíchány do země desetitisíce praporků s americkou vlaječkou. Budovu Kongresu hlídalo 25.000 příslušníků Národní gardy USA, tedy více než je příslušníků armády USA v Iráku, Sýrii a v Afghanistánu dohromady.

Jeho protikandidát Donald Trump, kandidát Republikánské strany, v den inaugurace porušil tradici a po 150 letech nepřišel jako bývalý prezident na inauguraci nového prezidenta a dodnes neuznal výsledky těchto prezidentských voleb!

V USA byl inaugurací Joe Bidena novým prezidentem spuštěn proces rozvratu USA! USA už nebudou nikdy jako dříve.

Přestože Trump a jeho tým právníků měli dostatek důkazů o falsifikaci voleb, neuspěli s nimi u soudů různých instancí a v závěru před inaugurací už ani neusilovali o zvrat volebních výsledku. Neměli dostatek sil!

Proti nim stál silný soupeř, Depp State, který tahá v pozadí za provázky americké politiky, ale i dění ve světě. Různí technologové politické moci, americká mediokracie která nenechala na Trumpovi nit suchou, technologické firmy jako je Facebook a Twitter kteří odřízli Trumpa od sociálních sítí a jeho účtů, ale i zkorumpovaní politici Republikánské strany. Ti všichni dohromady byli pro Trumpův tým silným soupeřem. I když za Trumpem stala armáda a některé tajné služby USA!

Ale Bidenovci nevyhráli!

Někteří pozorovatelé tvrdí, že Trump se v závěru pod vlivem událostí a vývoje situace rozhodl nehnat Ameriku do nové občanské války! Zatímco Bidenovci šli do toho střetu bez ohledu na důsledky!

Trumpovi se podařila jedna zásadní věc! Vytvořil za čtyři roky ve funkci prezidenta obrovské lidové politické hnutí, tzv. "Trumpismus", jedná se o desítky milionů obyčejných Američanů, kteří jej volili, kteří chodili na jeho mítinky a kteří vědí, že Biden je zvolen díky obrovskému podvodu na americkém lidu!  To je obrovská společenská síla!

A tato lidová síla, toužící po spravedlnosti, v těchto dnech v souvislosti s inaugurací „cinknutého“ Joe Bidena stále roste a sílí!

Amerika ztratila před svými občany i před světem tvář „vzorové demokracie“. A čekají ji obrovské problémy. Toto je hluboká jizva do duše amerického voliče.

Pro KSČM toto byla obrovská škola v přímém přenosu o tom, jak funguje „americká demokracie“ a jak jsou dodržovány „nedotknutelné zásady“ americké Ústavy, jako je svoboda slova a svoboda politického vyznání!?!

Byla to pro nás i ukázka toho, kdo tady v naší zemi obdivuje a propaguje americký styl demokracie a jaká je skutečná situace v českých veřejnoprávních mediích, která se neštítí lhát našim občanům o obrovských podvodech na volbách amerického prezidenta!

KSČM se také snažila ukázat občanům České republiky, jako jediná parlamentní strana, o co ve skutečnosti v USA jde?

KSČM není výsledkem voleb zklamaná. Nemá proč!

Situaci v USA budeme dále sledovat a po čase se k tomuto tématu vrátíme s trochou analytiky a rekapitulace zásadních momentů.

Fotogalerie

V USA to někteří komentují tak, že tyto vlaječky představují ty desetitisíce mrtvých lidí, kteří volili Joe Bidena za prezidenta USA!
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM