Kovařík, Gottvald: Důraznější postoj vůči vládě A. Babiše by měl být na pořadu dne

23. 1. 2021

Čtu dnešní deník Právo, píše na svém fb profilu Josef Gottvald a dočítám se, že Maďarsko, Srbsko i jiné země nakupují ve velkém ruskou očkovací vakcínu Sputnik V. V České republice má však odpor vůči Ruské federaci, zřejmě vyšší hodnotu, než je cena lidského života. Je až neuvěřitelné, že vláda bojuje s každodenním nedostatkem vakcín v mnoha místech republiky, ale my stále musíme čekat, jen na ty "jedině účinné" ze západu. Je to hnus, co se to tady děje a může mě, nebo nám to z vládních činitelů někdo vysvětlit?

Přitom se téměř každý den dozvídám o smrti nejen důchodců, ale již i mladých lidí, kteří zemřeli na ne " s", ale na covid 19. Takže, to klidně necháme lidi umírat, děti nechodit do škol a všechna ostatní omezení jen proto, aby jsme si nerozhněvali Brusel, nebo těch pár rusofobních idiotů, kteří jsou momentálně na různých postech u moci??!!!

Chci věřit, že se najde nebojácná strana, hnutí, nebo jednotlivec, který se nebude bát toto řešit.

Určitě bude mít za sebou desetitisíce normálních občanů, kterým ruská vakcína Sputnik V vadit nebude a ti Hřibové, Novotní, Koláři a další rusofobové ať si čekají, jak dlouho budou chtít. Myslím si, že je to trestuhodná benevolence.

Autor: 
Josef Gottvald, titulek: Josef Kovařík
Zdroj: 
fb