Americký prezident Biden strhl před světem masku demokrata a vojensky zaútočil na Sýrii, přitom zneuctil Chartu OSN! Čekáme zásadní reakci ministra Petříčka!

26. 2. 2021

Za nápadně podezřelých okolností nově zvolený americký prezident Joe Biden (demokrat) se rozhodl pokračovat v politice státního terorismu USA z dob, kdy byl prezidentem Barack Obama a Joe Biden jeho viceprezident. 

Dnes, 26.2.2021, oznámila ČTK s odvoláním na britskou tiskovou agenturu Reuters, že vzdušné síly USA zaútočily raketami na příhraniční území Sýrie s Irákem. Na syrském území údajně bylo při americkém náletu zabito minimálně 17 lidí! Jednalo se podle Reuters o odvetu USA za jakési raketové útoky uskutečněné na území okupovaného Iráku ze strany USA, tedy na území jiného, sousedního státu! (Zvláštní historka).

Biden tak před celým světem strhl svojí masku demokrata, dřive než se čekalo a dal všem jasně najevo, že mezinárodní právo a Charta OSN jsou pro něj osobně a pro USA pouhé cáry papíru, kterými se USA nehodlají řídit, ačkoliv pro ně hlasovaly a po schválení pod ně připojily svůj podpis.

USA jako stálý člen Rady bezpečnosti tímto svým státním terorismem opět zneuctily Chartu OSN, podle které se mají řídit civilizovaně vztahy mezi členskými státy OSN!

USA vojensky zaútočily na jiný členský stát OSN a to Sýrii, bez mandátu Rady bezpečnosti OSN, která jediná může rozhodnout o použití vojenské síly proti jinému členskému státu OSN! 

Biden, co by prezident USA, má od dnešního dne na rukou první krev nevinných syrských lidí!

Kolik té krve ještě bude, to bude záležet na reakci mezinárodního společenství! 

Očekáváme v nejbližších hodinách ostrou reakci českého ministra zahraničí Tomáše Petříčka /ČSSD/ k odsouzení tohoto státně - teroristického činu USA a výzvu směrem k USA, aby dodržovaly striktně normy mezinárodního práva a Chartu OSN!

Syrská vláda, legálně a demokraticky zvolená, vznesla okamžitý protest proti této vojenské agresi USA u generálního tajemníka OSN a požádala jej o pomoc!

Zdá se, že to redaktoři ČT 24 přehnali, když viděli, že s příchodem Joe Bidena do funkce prezidenta USA vytryskl nezdolný "plamen demokracie"!
 

Fotogalerie

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM