Tajuplná Meghan, vévodkyně ze Sussexu

13. 3. 2021

V uplynulém týdnu, od 8.3.2021 nás česká media, ale i světová media, denně zásobovala novinkami o reakcích na rozhovor Meghan, vévodkyně ze Sussexu, manželky britského královského prince Harryho, (rodným jménem Rachel Meghan Markle, přechýleně Markleová, nar 4. srpna 1981 v  Los Angeles v USA), s věhlasně známou americkou moderátorkou Oprah Winfreyovou.

Meghan je bývalá americká herečka a později před svatbou s princem Harrym pracovala jako humanitární pracovnice. Dlouhodobě žila v Kanadě, která je pod správou Velké Británie.

V tomto rozhovoru pro media Meghan a Harry mluvili o důvodech svého odchodu z Velké Británie.

Meghan si v tomto rozhovoru mimo jiné postěžovala, že se nejmenovaný člen královské rodiny ptal, jak tmavou pleť může mít její syn, až se narodí. Uvedla také, že intenzivní tlak okolí i médií ji dohnal až k myšlenkám na sebevraždu.

Před časem, někdy v březnu 2020 se také vévoda, princ Harry z Walesu dojemně přiznal, že po smrti své matky trpěl psychickými problémy a byl mnohdy na pokraji zhroucení. Později se na veřejnost dostala zpráva o tom, že princ Harry chtěl odejít od královské rodiny a žít obyčejný život. „Cítil jsem, že chci pryč, ale nakonec jsem se rozhodl zůstat a najít pro sebe roli,“ řekl listu Daily Mail. O tom, že dlouho toužil po zcela obyčejném životě mimo velmi sledovanou královskou rodinu, vyprávěl také ve svém interview pro Newsweek.

Zajímavý a dojemný příběh.

Přesto, mediální odborníci, kteří pozorně zkoumali tento rozhovor viděli něco jiného, než jak to prezentují media. Byly to přesně formulované otázky a předem připravené odpovědi. Žádná doplňující otázka, tak jak to v rozhovorech bývá, přesný scénář rozhovoru.

Tak o co jde, když kolem tohoto rozhovoru bylo tolik pozornosti medií z celého světa, který v podstatě nic nového a zásadního nepřinesl?

Analitici, kteří sledují Meghan dlouhodobě v tom vidí jinou věc. Britská královská rodina a britské síly v pozadí se snaží Meghan prosadit do americké politiky. Britské zájmy v USA jsou totiž ohroženy po Trampovo prezidentování. Trump usiloval o to, vymanit USA z vlivu Velké Británie a tzv. Federálního rezervního systému, který vydává americké zelené dolary. 

Zní to sice na první pohled nevěrohodně, ale je to tak. Federální rezervní systém USA (FED), který vydává do oběhu americký dolar (americkou měnu), je totiž soukromá akciová společnost, na rozdíl od naší měnové instituce České národní banky, kterou vlastní český stát. FED USA majetkově ovládají totiž z většiny britští Rothschildové  a američtí Rockefelerové. A Britové tak pomocí peněz a bank ovlivňují a usměrňují americkou politiku. 

Zajímavé je, že FED vznikl v roce 1913. A někteří komentátoři k tomu uvádějí, že nejbohatší Američané, kteří s jeho vznikem v této podobě nesouhlasili, byli utopeni na Titaniku.

Meghan se vstupem do americké politiky pomáhají různé osobnosti, jako je např. Hillary Clintonová, bývala ministryně zahraničí USA a neúspěšná kandidátka na prezidenta USA, nad kterou vyhrál Donald Trump. Clintonová má své předky v rodině Winstona Churchilla, bývalého ministerského předsedy Velké Británie. Nebo George Söros, který je Brit žijící dlouhodobě v USA, jehož jedna z firem vlastní český internetový portál SEZNAM.CZ. Söros údajně získává peníze na své "experimenty" a usměrňování politiky v různých zemích světa, právě od této britské lobby v USA. V souvislosti s falsifikací průběhu voleb amerického prezidenta, kdy podvodně vyhrál Joe Biden nad Donaldem Trumpem, padaly z nejvyších politických pater USA výzvy Sörosovi: „Táhni domů neřáde!“. „Zmiz z naší země!“ 

Meghan už se politicky angažovala v USA v květnu 2020, kdy se radikální demonstranti snažili proniknout do Bílého domu a uskutečnit svržení Trumpa z ulice, pomocí technologie barevné revoluce. Meghan tam v tom byla angažována. Tenkrát se to nepovedlo, armáda USA udržela Bílý dům. Bylo to v době velkých rabování v USA.

Takže Meghan, má v budoucnu pravděpodobně sehrát roli "prezidentky Čaputové". Britové by ji rádi viděli alespoň v čele Californie pro případ, že by se USA rozpadly.

Pokud se týká Trumpa. Ten dodnes neuznal výsledky prezidentských voleb z listopadu 2020, ale nepodnikl po odchodu z funkce nic dalšího, aby se pravda o falsifikaci dostala ven! Zřejmě mu to silní zákulisní hráči "vysvětlili".

O prezidentu Bidenovi se v posledních dnech hovoří, že je to nemocný člověk, který není schopen delšího politického projevu. Ti, kteří tahají v USA za provázky z pozadí jej chrání před novináři. Očekává se jeho brzký odchod z funkce prezidenta, jen je potřeba ještě nějaký čas na to, aby to veřejnost "pobrala".  Do čela USA se dostane dlouhodobě na to připravovaná Kamala Harris, právnička a demokratka z Californie. Tím bude dokončena celá operace rotace kádrů. 

Budeme Meghan dále sledovat.
 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM