Senilní americký prezident Joe Biden způsobil nový nebezpečný mezinárodní skandál!

17. 3. 2021

Nový americký prezident Joe Biden /zvolený za Demokratickou stranu USA/, který byl do funkce prezidenta USA zvolen díky obrovským volebním podvodům, způsobil dne 17.3.2021 nový mezinárodní skandál. 

V rozhovoru pro televizi ABC, s redaktorem, který pracoval dříve pro prezidenta Billa Clintona prohlásil, že považuje ruského prezidenta Vladimira Putina za „zabijáka“ a obvinil ho, že Putin zasahoval do loňských prezidentských voleb v USA z 3.11.2020. A to, aniž by uvedl jeden jediný důkaz! "Putin za to zaplatí", dodal Biden!

„Slušně řečeno“ v diplomatické mluvě, tímto výrokem Biden překročil ve vztahu k jaderné velmoci Ruské federaci červenou linii, což si před ním nedovolil žádný americký prezident, ať už byly vztahy mezi oběma státy jakkoliv napjaté!

Reakce Ruské federace byla okamžitá! Rusko stáhlo z USA svého velvyslance na konzultace do Moskvy! 

To je v diplomacii jeden z nejvyšších projevů nesouhlasu s politikou dané země. Z těchto důvodů, bude muset být stažen i americký velvyslanec z Ruské federace, protože s ním, se tam nikdo z  představitelů ruského státu počínaje dnešním dnem nebude bavit.

Stále více se potvrzuje, že Joe Biden je jen nastrčená loutka, který už ale neví co dělá! Tento psychicky a mentálně nemocný člověk je schopen rozpoutat velký válečný požár na této planetě!
 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web