Proč si generální tajemník NATO Stoltenberg myslí, že v České republice žijí jenom idioti?

14. 4. 2021

Jens Stoltenberg (r. 1959) je od října 2014 generálním tajemníkem NATO. Je to původem norský ekonom a politik, předseda Norské strany práce a bývalý ministerský předseda Norska.

Stoltenberg prošel za svůj život obdivuhodnou politickou dráhu, od člena rudé mládežnické organizace, přes funkci předsedy "Strany práce", premiéra země, aby se nakonec stal generálním tajemníkem agresivního vojenského paktu NATO, který je údernou železnou pěstí nadnárodního kapitálu! 

Obdivuhodná elasticita tohoto politika, hraničící téměř s politickou bezpáteřností! Dost to napovídá o charakteru a osobnosti tohoto člověka. 

Není ovšem první, ani jediný v NATO, kdo udělal v životě takovou politickou vývrtku. Ať už to byl Javier Solana, člen vedení Španělské socialistické dělnické strany, „rádoby socialista“, a dlouholetý ministr španělské vlády za tuto stranu, který ve funkci generálního tajemníka NATO nadšeně obhajoval vybombardování Jugoslávii (členského státu OSN) bez mandátu Rady bezpečnosti OSN! Či náš armádní generál Petr Pavel, bývalý komunista, po změně režimu a působení v NATO rusofob a komunistobijce! 

Ale pojďme k věci. Každý generální tajemník NATO je takovým štěkacím buldokem, který má před veřejností a před světem hodně štěkat, strašit a vyhrožovat „neposlušným“ státům, tak jak si přejí jeho páníčkové, především za oceánem v USA. Jinak sám nemůže rozhodnout žádnou vojenskou akci.
A Stoltenberg v této lukrativně placené funkci hodně štěká a hodně vyhrožuje. V současné době na Ruskou federaci z toho důvodu, že stahuje ke své východní hranici s Ukrajinou své vojenské jednotky! Přičemž podotýkáme, že Rusko přesouvá své jednotky pouze na svém ruském výsostném území!

Pro Stoltenberga i pro NATO je tato aktivita Ruska vážnou hrozbou! Rusko podle jeho vyjádření do medií (i v českých mediích to najdete 14.4.2021) musí ihned skončit se shromažďováním svých jednotek u ukrajinsko-ruské státní hranice! Rusko musí ukončit provokace a okamžitě snížit napětí!

A jsme u jádra problému. Opravdu si pan Stoltenberg myslí, že jsme všichni v České republice idioti, kteří neumí číst, kteří neumí samostatně přemýšlet a dát si dohromady 1 + 1? Kde žije tento člověk? Z čeho pramení ta jeho neskutečná drzost a nehorázné překrucování faktů, demagogie a lží, které jménem NATO vypouští ze svých úst do světa?

Kdo ve skutečnosti ohrožuje mír v této oblasti a kdo zde hromadí zbraně? Odpověď je jasná. NATO v čele s USA! 

To americké tanky a obrněná technika stojí na hranici Ruské federace. V současné době je to podle ruské strany 40.000 plně vyzbrojených vojáků a 15.000 ks vojenské techniky! Na Ukrajině v Kyjevě i ve Lvově několikrát týdně přistávají obrovské transportní letouny armády USA a vysazují zde americkou vojenskou techniku dovezenou z USA. Do Oděsy připlouvají americké nákladní vojenské lodě s těžkou vojenskou technikou z USA!  Přes Slovensko už delší dobu, několik týdnů jezdí na Ukrajinu dlouhé vlakové soupravy /ešelony/ s americkou a natovskou obrněnou technikou!

Navíc, ukrajinská vláda a prezident Zelenskyj nechtějí splnit Minské dohody, které následně po jejich podpisu odsouhlasila Rada bezpečnosti OSN jako závazné, které by po jejich splnění přivedly Ukrajinu k normalizaci situace, při zachování celistvosti Ukrajiny. Místo vnitropolitického ukrajinského jednání se vzbouřenými oblastmi zvolila současná vláda v Kyjevě silovou variantu, zlomit odpor Luhanské a Doněcké republiky vojenskou silou! Je jim jedno, že v tomto konfliktu již zahynulo více než 13.000 ukrajinských občanů. Již několik týdnů ukrajinská armáda odstřeluje děly a těžkými minomety tyto vzbouřené oblasti, zabíjí tam civilní obyvatelstvo a stahuje na hranici s těmito republikami obrovské množství vojsk a techniky. Je tam v tuto chvíli soustředěno více než 150.000 vojáků Ukrajiny s veškerou bojovou technikou i zásobami.

NATO a Vy osobně pane Stoltenbergu je v tom podporujete! Tímto přístupem jménem NATO pošlapáváte schválenou rezoluci RB OSN k politickému urovnání konfliktu na Ukrajině (tzv. Minské dohody).

Aby toho nebylo málo, do Černého moře, směrem ke Krymu v těchto dnech vplouvají dva americké torpédoborce USS Donald Cook a USS Roosvelt, každý s desítkami raket s jadernými hlavicemi na palubě! 

Tak kdo tu haraší zbraněmi? Kdo tady koho provokuje a kdo zvyšuje napětí v tomto regionu pane Stoltenbergu? USA a NATO v čele s Vámi a ukrajinská loutková vláda řízená z USA!

Jenom idiot v čele státu, u jehož hranice se hromadí plně vyzbrojené vojsko a technika sousedního státu a navíc také vojsko a technika agresivního vojenského patku NATO by nepřesouvaL ke své státní hranici preventivně, k případné obraně své země, svojí armádu!!! 

I my v tehdejším Československu jsme to tak dělali na přelomu roků 1938-9, kdy Hitler připravoval vojenské napadení naší země a hromadil na naší společné státní hranici fašistické vojsko a zbraně!

V Rusku tací idioti ve vedení státu nejsou! Oni ví s kým mají tu čest. Oni vidí, stejně jako my v České republice tu zkázu za NATO, co jste napáchali v Jugoslávii, v Iráku, v Libyi, v Sýrii, a jinde ve světě, kde jste povraždili statisíce nevinných lidí, kde je zničená infrastruktura těchto zemí, kde jste hrubě pošlapali mezinárodní právo a zneuctili Chartu OSN! Všechno to byly vojenské agrese proti členským státům OSN,  bez mandátu RB OSN! Všechno to byly těžké válečné zločiny NATO v čele s USA!

Díky těmto vojenským agresím se z NATO, v jejímž čele nyní stojíte pane Stoltenbergu, stala zločinecká organizace!

A Vy máte tu drzost mluvit v této souvislosti o ruské vojenské hrozbě!  Víte kolik plně vyzbrojených ruských tanků stojí na americké státní hranici a ohrožuje USA. Ani jeden!

Táhněte z Ukrajiny a od ruských hranic, dokud je čas!
 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web, Mediální úsek Plzeňského KV KSČM