Předložte konkrétní důkazy pane Hamáčku!

20. 4. 2021

Kdo někdy vykonával volenou funkci zastupitele třeba i v malé zapadlé obci, a je jedno za jakou politickou stranu či hnutí, případně za nezávislé kandidáty ví, že se tam rozhoduje o všech občanech v obci a že jsou to velmi často vážné věci. Každý volený zastupitel cítí spoluzodpovědnost za svá rozhodnutí vůči spoluobčanům a všechny usnesení jsou důkladně projednány ze všech politických stran.

Každý zastupitel by Vám řekl pane Hamáčku: U nás se do povětří nebude vyhazovat žádný muniční sklad! Ať už jako útok na zboží, nebo jako teroristický útok! Ať už ho chtějí vyhodit do povětří Rusové, nebo Američané, nebo britská rozvědka MI6, businessmani se zbraněmi, nebo islámští radikálové z IGIL! Nic takového u nás nebude! Tady žijí naši lidé a naše rodiny! 

A pokud by se tak přesto stalo, každý z těchto zastupitelů by požadoval předložit po Policii konkrétní důkazy, kdo to udělal!

Běda, jak by tam v argumentaci a důkazech o pachateli bylo nějaké nedůvěryhodné místo. 

Víte co by vám řekli tito zastupitelé a přítomní občané na zasedání zastupitelstva pane Hamáčku na Vámi předložený „důkaz“, že máte důvodné podezření? Že jste se zbláznil!  Aby jste se koukal rychle vzpamatovat a předložil řádné důkazy, nebo neprovokoval a "vypadl" odsud!

A tak je to i nyní pane Hamáčku! Předložte věrohodné důkazy, nebo mlčte! Ženete jménem svým i jménem ČSSD svět do silové konfrontace! 

My o takovou silovou konfrontaci na základě pouhých vašich domněnek nemáme zájem!

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM